Widok

Zakup sukni ślubnej

Wesele Temat dostępny też na forum:
Przed miesiącem udałam sie do salonu Beauty w Gdansku. Chcialam poogladac i poprzymierzac suknie. Sprzedawczyni zapytala mnie, kiedy bede miala slub. Powiedzialam, ze za 1,5 miesiaca, na co sprzedawczyni odpowiedziala: "nie ma co mierzyc, to dla nas za wczesnie, my potrzebujemy minimum 3 miesiace. Niech pani idzie gdzies indziej". Pozostawiam to bez komentarza (suknie kosztuja ok. 2 tysiecy).
Nastepnie poszlam do salonu Marietta w Gdyni (tego na Wladyslawa IV), w ktorym zostalam milo obsluzona. W cene sukni wliczono rowniez jej modyfikacje (poza standardowym dopasowaniem) oraz dano welon w prezencie. A wiec polecam "Mariette", takze ze wzgledu na spory asortyment oryginalnych sukien.
pozdrowienia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zanim kupiłam moja suknię odwiedziłam wszystkie sklepy z sukniami w Trójmieście i to nieraz, więc orientuję się co , gdzie i jak. Więc różnica polega na tym , że w salonie Beauty szyją suknie na wymiar, więc to oczywiste że potrzebują więcej czasu, natomiast w Marietta sprzedają gotowe, więc jeśli wybrałaś tą co mieli na stanie i nie trzeba było jej zamawiać , to oczywiste ,że nie było problemu z terminem.
Ja rowniez , podobnie jak ty obeszlam wszystkie salony w trojmiescie zanim podielam decyzje o kupnie sukni. Zdecydowalam sie na Mariette , ale ta w Gdyni , gdzie urzekla mnie bardzo duza oferta sukienek w roznych fasonach i mozliwosc dodatkowo zmiany pewnych detali , materialu , i.t.p, czyli wiele mozliwosci przy stosunkowo przystepnej cenie. I tu chcialam dodac ,ze suknie zamawialam a czas oczekiwania panie ekspedientki dopasowaly do terminu mojego slubu. Na odbior czekalam cztery tygodnie i jestem bardzo zadowolona. Tak wiec dziwne jest to co piszesz , ze tam suknie sie kupuje a nie zamawia.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

do góry