Widok
Zakup sukni ślubnej
Przed miesiącem udałam sie do salonu Beauty w Gdansku. Chcialam poogladac i poprzymierzac suknie. Sprzedawczyni zapytala mnie, kiedy bede miala slub. Powiedzialam, ze za 1,5 miesiaca, na co sprzedawczyni odpowiedziala: "nie ma co mierzyc, to dla nas za wczesnie, my potrzebujemy minimum 3 miesiace. Niech pani idzie gdzies indziej". Pozostawiam to bez komentarza (suknie kosztuja ok. 2 tysiecy).
Nastepnie poszlam do salonu Marietta w Gdyni (tego na Wladyslawa IV), w ktorym zostalam milo obsluzona. W cene sukni wliczono rowniez jej modyfikacje (poza standardowym dopasowaniem) oraz dano welon w prezencie. A wiec polecam "Mariette", takze ze wzgledu na spory asortyment oryginalnych sukien.
pozdrowienia
Nastepnie poszlam do salonu Marietta w Gdyni (tego na Wladyslawa IV), w ktorym zostalam milo obsluzona. W cene sukni wliczono rowniez jej modyfikacje (poza standardowym dopasowaniem) oraz dano welon w prezencie. A wiec polecam "Mariette", takze ze wzgledu na spory asortyment oryginalnych sukien.
pozdrowienia
Ja zanim kupiłam moja suknię odwiedziłam wszystkie sklepy z sukniami w Trójmieście i to nieraz, więc orientuję się co , gdzie i jak. Więc różnica polega na tym , że w salonie Beauty szyją suknie na wymiar, więc to oczywiste że potrzebują więcej czasu, natomiast w Marietta sprzedają gotowe, więc jeśli wybrałaś tą co mieli na stanie i nie trzeba było jej zamawiać , to oczywiste ,że nie było problemu z terminem.
Ja rowniez , podobnie jak ty obeszlam wszystkie salony w trojmiescie zanim podielam decyzje o kupnie sukni. Zdecydowalam sie na Mariette , ale ta w Gdyni , gdzie urzekla mnie bardzo duza oferta sukienek w roznych fasonach i mozliwosc dodatkowo zmiany pewnych detali , materialu , i.t.p, czyli wiele mozliwosci przy stosunkowo przystepnej cenie. I tu chcialam dodac ,ze suknie zamawialam a czas oczekiwania panie ekspedientki dopasowaly do terminu mojego slubu. Na odbior czekalam cztery tygodnie i jestem bardzo zadowolona. Tak wiec dziwne jest to co piszesz , ze tam suknie sie kupuje a nie zamawia.