Widok

Zespół szuka sali prób oraz muzyków

Witam wszystkich, jestem średnio-początkującym gitarzystą samoukiem. Od niedawna mieszkam w Gdańsku. Rozkręcam zespół w klimatach nie-szatańskich.

Przede wszystkim poszukuję stałej sali prób, tak żeby móc przyjść z akustykiem albo zostawić piecyk i poszarpać struny z jakimś wokalem. Sprzęt mam własny. Pilnie proszę o kontakt, jeśli chcesz np. współdzielić salę prób.

Poza tym szukam muzyków chcących stworzyć coś innego niż metal i muzyka elektroniczna. Nie chcę się jeszcze określać, ale mogę powiedzieć że czerpię inspiracje z takich wykonawców jak Pustki, Mela Koteluk czy Mikromusic. Z drugiej strony mam takie pragnienie, żeby to nie była muzyka czysto gitarowa. Jednym słowem - gitarzystę już mamy, gitarzystom dziękujemy :)

Przede wszystkim zależy mi na dobrej sekcji rytmicznej, czyli bas + perkusja, bo w tych dwóch instrumentach drzemie wielki potencjał zespołu. Oprócz tego mile widziani muzycy nie-gitarzyści.

Chętnie spotkam się też z wokalist(k)ą, aby wspólnie zagrać coś akustycznie i sprawdzić czy "zażarło".
Nie jestem profesjonalistą, ale jeśli chcesz podyskutować o muzyce czy koncepcji zespołu, to śmiało pisz.
Co do wieku, jestem świeżym absolwentem uczelni wyższej.

spam-email: inspektorsowa at o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, podbijam temat! :)
Koniecznie bas i perkusja poszukiwane.
Wszystko do dogrania, byle tylko poznać swoje umiejętności.
Wciąż czekamy na odzew któregoś z Was!
pozdrawiam,
A.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
gram na basie i chętnie pogram cokolwiek.
Podaj na siebie namiar, chociażby mailowy ;)
Pozdrawiam,
A.
gg 10677724

pisz,
pozdrawiam
Jestem chętny. Gram na akordeonie, klawiszach i zaczynam uczyć się na perkusji. Wokal też. Preferuję okolicę Orunii Górnej, Chełmu, Ujeściska.

pablotoja1(małpa)wp.pl
Gdybyś nadal szukał sali prób, to polecam salę Urban Sound w Gdyni na Alei Zwycięstwa 36/106.

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

do góry