Widok

Zmiana miejsca

Jeszcze trochę czasu mi zostało, ale zastanawiam się nad przeprowadzką do Trójmiasta, mniej więcej po sezonie. Przede wszystkim zależy mi na zaczęciu od nowa. I tu pytanie raczej do mieszkańców Trójmiasta, czy warto?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

zmiana środowiska otoczenia to na pewno Ci pomoże;)tylko żebyś nie zabłądziła w wielkim mieście;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie da się, ale może jest to jakiś sposób, żeby się udało.

Zgadzam sie:-)nie da się uciec do końca:-)

Wiem, mam tego świadomość, że przed tym co czuję nie ucieknę, ale jednak mam nadzieję, że taka zmiana mogłaby być dobrym krokiem do przodu :) Chociaż ciągle mam obawy.
Ja chcę stąd uciec z powodu miłości, nie w jej poszukiwaniu :) a mieszkam obecnie w małym mieście, gdzie ciągła możliwość spotkania się po prostu mnie męczy.

zmiana środowiska zawsze jest dobra ale pamiętaj, że miejsce to tylko miejsce. od tego, co czujesz i co cię gryzie w środku nie uciekniesz nawet na końcu świata ;)

ja przeprowadziłam się bardzo spontanicznie 7 lat temu i nie żałuję, kocham to miasto :)
INSTAGRAM: unbake_my_heart_

Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska
Miłość zawsze się znajdzie nie ważne gdzie, ale w końcu się obudzi:-)a gdzie do to pory mieszkasz...
Może wydawać się głupi, ale miłość. Chciałabym zacząć na nowo w innym mieście, większym, liczę na to, że to mi pomoże.
Zależy jaki powód masz do tego...

Inne tematy z forum Towarzyskie

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Poznamy Panów/ Parę/Panią (3 odpowiedzi)

Cześć! Jak i gdzie znaleźć chętne osoby do zabawy w większym gronie? Jesteśmy parą znajomych po...

Zdrady wkoło (7 odpowiedzi)

Moja sytuacja jest trudna, narzeczony mnie zdradził na początku roku i nadal sie z tego nie...

do góry