Widok

basista szuka ludzi do grania coverów

Brzdąkam trochę na basie i chętnie dołączyłbym/stworzył grupę ludzi chcących pograć w wolnym czasie covery z szeroko pojętej muzyki rockowej. Wcześniej grałem w podobnym zespole i graliśmy kawałki m.in. Godsmack, SOAD, Metalliki czy co nam aktualnie wpadło w ucho.

Sam mam 27 lat i pracuję więc nie mam za bardzo czasu na tworzenie czegoś własnego, choć niczego nie wykluczam (pomysły zawsze jakieś są). Mieszkam w Gdańsku na Morenie ale jestem w miarę mobilny. Grające pudełko mam, homemade:)

Osobiście najchętniej pograłbym covery TOOLa i APC - o ile znajdzie się perkusista pełen energii i zapału;)

Jest na Morenie kanciapa która ma miejsce na jeden (grzeczny;) ) zespół?

Dawajcie na priv!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A spoko, odezwij się na gg/skype to omówimy co i jak ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam, gram na darbuce( to nie perkusja ale moze urozmaicić brzmienie zespołu).jak jestes zainteresowany pisz na buandzia@gmail.com

Pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam jestem gitarzystą, wokalistą, mam trio blues-rock ,koncerty ,festiwale.... myślę o zmianie bassmana... chcesz spróbować..???
796 296 867
Napisz na gg 47083157 może się załapiesz ;)

Inne tematy z forum Hobby

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

do góry