Widok
Dobrze zrozumiałam zalecenia , do tej pory a minęło 10 miesięcy sypiam w staniku tym pooperacyjnym , nigdy nie chodzę bez, zresztą jest mi wstyd z tym krzywym biustem, uzywam dobrych kremów nawilżających z mojej strony zrobiłam wszystko co możliwe, niestety lekarz nie wywiązał się z tego co miał zrobić a za co wziął pieniądze
Miałam wsadzany implant pod mięsień i podniesienie przez otoczkę , ustalone mieliśmy cięcie inne lekarz sam zadecydował na stole o takim podniesieniu a ja choć nie jestem fachowcem wiem że przez otoczkę robi sie bardzo małe podniesienie ,na konsultacji u innego specjalisty dowiedziałam się że zrobił mi za mały lift lub wystarczyło dobrać wiekszy implant do ilości skóry,sa krzywe , dalej wiszące po prostu załamka
Poprawki jeszcze nie miałam , muszę co najmniej do lutego poczekać aby minął rok , oczywiście u dr Zdzitowieckiego jej nie zrobie
Poprawki jeszcze nie miałam , muszę co najmniej do lutego poczekać aby minął rok , oczywiście u dr Zdzitowieckiego jej nie zrobie
ja tez zrobilam mija 4 miesiac i schodzi opuchlizna i wygladaja tak jak wygladaly czyli jak dla mnie nawet nie sa napiete ,uwzm ze zle dobrany implant za maly poprostu.wisza jak wisialy :( tez jestem niezadowolona a taki znany lekarz- przereklamowany tylko na kase nastawiony,i wmawia ze sa ok pomimo ze wisza i beda jeszcze gorsze bo do workow doszedl ciezar,i reklamacji nie ma u niego co jest dziwne ,nie polecam
Widzę że masz taką samą sytuacje ,jaki dobrał ci implant ,ja mam 270 ml
Odczekałam rok i wymieniam implant na 485ml ale u innego lekarza , wiec łatwo sobie wyobrazić jakie wiszące mi zrobił dr Zdzitowiecki skoro podnosic muszę tak dużym implantem,tak dużo zostawił mi skóry
Zdecydowanie nie polecam zabiegu u tego lekarza
Odczekałam rok i wymieniam implant na 485ml ale u innego lekarza , wiec łatwo sobie wyobrazić jakie wiszące mi zrobił dr Zdzitowiecki skoro podnosic muszę tak dużym implantem,tak dużo zostawił mi skóry
Zdecydowanie nie polecam zabiegu u tego lekarza
kochana czy mozesz napisac u kogo robilas poprawke? kto sie podejmie?i widac ze zdzitowiecki robi dobrze male biusty bo w nie ile nie wlozysz beda staly i beda napiete co do duzych sflaczalych dobiera za male implanty i dalej wisza tylko troche sa lepiej wypchane tylko za troche tyle kasy?dla mnie oszust ktory nie poczuwa sie do poprawki
Ja też uważam że Zdzitowiecki umie robić tylko z małych ,jedrnych biustów a coś bardziej skomplikowanego mu nie wychodzi ,rozmawiałam z 2 dziewczynami na innym forum , którym tak samo fatalnie zrobił biust że muszą teraz podnosić gdzie indziej.Dla mnie to elegancki oszust.Nie chciałabym tu na forum pisać gdzie robię poprawkę