Widok

obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałabym kupić gotowe obrączki lub zrobić je na zamówienie. Interesują mnie poniższe wzory. Czy ktoś orientuje się gdzie jest dobry jubiler, który potrafi wykonać model na podstawie zdjęcia? Nie mam pojęcia dokąd się udać.

image

image

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobry pomysł! My chyba też mamy trochę "zbędnego" złota, to coś się wykombinuje. Pozdrawiam!
My również robimy ze swojego złota , taniej wychodzi . Jeden z jubilerów z Gdańska robi z katalogu APART , o wiele taniej wychodzi niż w sklepie za parę płacisz 900 (taki wzór jak my chcemy) , a my za robociznę zapłacimy 200-350 zł można i taniej oczywiście to zależy od wzoru.
Po drugie obraczke wybiera się na całe życie i nie można wybierać wymyślnych wzorów , które nie będzie można np. powiększyć ( bo ciąża lub poprosu przytyje jeden z małżonków ) lub zmniejszyć ...

POzdrawiam Beata

Ta obrączka na pierwszym zdjęciu na samej górze wygląda jak pierścionek!
I nie da się nigdy rozszerzyć. Pomyśl o tym.
Ja też radzę wybrać coś prostszego, no chyba, że zakochałaś się już w tym wzorze na zabój :)) Jeśli "tylko ten i żaden inny" to pozostaje tylko ryzyko :)
ja tez uwazam ze jak dla faceta to cyrkonie na obraczce zupelnie nie pasuja-a jesli chodzi o biale zloto to mi sie podoba ale zawsze w polaczeniu ze zlotym bo samo wyglada jak srebro
mój wogóle by się nie dał "zaobrączkować" w takiego świecącego GPS-a :))) ale Panowie są różni, jak różne są obrączki...
pozdrawiam!
do góry