Widok

co to za przekręt?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny dostałyście maile od Eurorest?
Coś w stylu: wygrałeś 14 noclegów w wybranym hotelu, wypełnij teraz a dostaniesz czek in blanco , trzeba "tylko" zapłacić 48,90 zł za jego edycję

:

"Oszczędzisz podwójnie. Pokryjesz jedynie koszt emisji czeku hotelowego i przesyłki, w wysokości nie jak kiedyś 77,90 zł a 48,90 zł (równowartość 1 noclegu w hotelu średniej klasy).
Uwaga! Dzięki staraniom Eurorest udało się czasowo obniżyć wysokość opłaty. Dzisiaj gwarantowana obniżona opłata: 48,90 zł"

Pewnie znowu jakieś oszustwo

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
heh, dobre....

Oglądałyście wczoraj expres reporterów na dwójce? O wandzie p. ? :) to dopiero....................

same przekrety....czy to się w naszej kochanej Polsce już nigdy nie zmieni??

image
image
kayla co jakis czas dostaje nie wysyłaj

nie wysyłam:)
Wiesz doczytała się własnie, że w każdym hotelu nocleg jest bezpłatny, ale ...Warunki pobytu

Rabat na pobyt. Całodzienny pobyt z wyżywieniem po udzielonym rabacie: €28,75 (~ 111,40 zł)

Ceny dotyczą 1 dnia pobytu 1 dorosłej osoby.
Serwowane posiłki: śniadanie, ciepły posiłek główny (1 danie).

(i to jest w każdym przypadku ponad 100 zł - codziennie!!)

image
image
Dziewczyny, moi znajomi korzystali kiedyś z takich czeków Eurorest, to nie jest żadne oszustwo...przynajmniej nie było ok 3 lata temu. Oni korzystali z kwater agro gdzieś w Polskich górach. Niestety więcej szczegółów nie przypominam sobie, może tylko tyle że byli zadowoleni i nie mieli żadnych problemów.
sasa
no i zapomniałam jeszcze dodać, że noclegi były rzeczywiście za darmo, trzeba tylko było obowiązkowo wykupic wyżywienie :)
ps. ja oczywiście nikogo nie namawiam...zeby potem nie było na mnie :D
sasa
Pewnie, że może to być przekręt, ale ogólnie w hotelarstwie można spotkać niesamowite promocje. 3 dniowe pobyty w tym jeden dzień gratis, opłata tylko za jedzenie, 50% zniżki dla posiadaczy karty hotelexpress, nocleg dla 2 osób w cenie 1os to standartowe rabaty...

A poza sezonem można wynegocjować wszystko...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Ciąża a wakacje za granica i latanie samolotem (16 odpowiedzi)

Dziewczyny, zanim urodzi sie dzidzia, chcielismy z mezem wyskoczyc jeszcze na wakacje w jakies...

Ręczniki... Gdzie warto kupić aby nie zbankrutować? (22 odpowiedzi)

Witam, czeka mnie wymiana ręczników... no dobre z 10 sztuk. Poprzednie były z ikea i polskiej...

odżywka do włosów dla trzylatki (41 odpowiedzi)

moja córka ma piękne kręcone włoski (niezbyt długie, ale coraz gęstsze) z przodu i z boków...

do góry