Odpowiadasz na:

Re: co ze szpinakiem?

dla teściowej? no to tak: rozmrażasz szpinak na małym ogniu, potem musisz dodać zasmażkę-masło, olej, mąka, H3PO4, NH3, HCL, H2SO4 i co tam masz pod ręką. w razie braku w/w substancji możesz dodać... rozwiń

dla teściowej? no to tak: rozmrażasz szpinak na małym ogniu, potem musisz dodać zasmażkę-masło, olej, mąka, H3PO4, NH3, HCL, H2SO4 i co tam masz pod ręką. w razie braku w/w substancji możesz dodać DOMESTOS albo LIZOL. ma ciekawe substancje drażniące np. podchloryn sodu. a jak by przeżyła, bo to w końcu teściowa nie człowiek, to uderz ją rytmicznie kilkukrotnie w głowę, najlepiej tym garnkiem w którym przygotowałaś szpinak.

zobacz wątek
15 lat temu
~kominiarz

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry