Widok

oddam trochę oleju do głowy

oddam trochę oleju do głowy
to tyczy się tych którzy wystawiają tak denne ogłoszenia właśnie przez takich ten portal spadł na dziady !!!

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zauważyłem też ze idiotyczne komentarze pod ogłoszeniami,
powodują że zażenowani użytkownicy usuwają swoje ogłoszenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja buciki dziecka oddałam robotnikowi u mnie i był bardzo zadowalony -wziął dla wnuczki i nic wiecej już nie oddam.

dlaczego ?

czyżby nie podziękował ?

Ja oddałem kiedyś monitor niby osobie potrzebujacej, babka elegancka zajechała hondą civic i nawet nie podziękowała, była z chłopem który nawet po nonitor z auta nie wyszedł, musiałem dzwigać sam...

po wczorajszych komentarzach za 6 par butów napisałam mile widziane coś słodkiego równoznaczne z tym " że nie koniecznie" a komentarze otrzymałam tego typu na śmietnik z tym ja bym tego dziecku za darmo nie ubrała itp

podziękował oczywiście mam na myśli że więcej tu już ogłoszenia nie dodam przez te debilne komentarze

ja też

bo nawet jak miałem telefon wystawiony za friko to babka powiedziała ze napewno wpadnie nast. dnia, ale przyszedł kolejny dzionek a babka napisała ze jej dziecko ma gorączke wiec nie odbierze

osoby mające dostęp do inetretu nie są bardzo potrzebujące ale bez znaczenia jeśli ktoś czegoś nie potrzebuje to czemu nie oddać nawet jeśli ktoś ma auto

Inne tematy z forum Społeczność

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

do góry