Widok

dobry kremik

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cześć babeczki;)czy możecie polecic jakiś dobry sprawdzony kremik dla 26latki??mam suchą cerę i już pojawiły mi się pod oczami zmarszczki;)
a do slubu chciałabym coś zrobić z buźką.....i na co dzień dobrego kremiku używać..wyprbowałam jużkilka i jak dotąd nie znalazłam nic dla siebie
dzięki i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o krem pod oczy to szczerze polecam kremik na noc: Estee Lauder, Advance Night Repair. Jest świetny. Wygładza zmarszczki naprawdę skutecznie. Jestem strasznym uczuleniowcem a po nim nic złego się nie dzieje.
ja polecam wszelkie kosmetyki z serii SORAYA.proponuje wejdz na ich strone sa tam opisane wszystkie produkty i mozna nawet zrobic sobie test jaka ma sie cere:-)

MMegi, a możessz polecić mi dobrą kosmetyczkę??miszkam w gdańsku dopiero ponad rok i jeszcze nie znalazłam odpowiedniej....
a czy b.drogi on jest?
Hej, ja mialam Biotherm Krem-Zel '' D- STRESS'' super mi sluzyl, ladnie nawilzal i byl lekki
polecam
polecam lancome primordiale optimum nuit, jestem zadowolona i przepieknie pachnie ;-)

image
oj, mnie la roche baardzo uczulil, nie polecam
najlepiej jakbyś wybrała się do kosmetyczki(dobrej) na wizytę, podczas której ustaliłaby ona jaki dokładnie masz rodzaj skóry...bo np. może Ci się wydawać,że masz suchą a to będzie skóra odwodniona, która defakto wygląda bardzo podobnie a już nie bedzie jej służył krem do cery suchej i odwrotnie:)
bardzo dobre są serie kremów z firmy la roche possay dostępne w aptekach:)
Polecam LOREAL HAPPY DERM
ja polecam BIOTHERM AQUA SOURCE NON STOP

nawilża pięknie, pachnie, tylko cena trochę wysoka (nie pamiętam dokładnie) w każdym razie polecam :)

do góry