Widok

mężczyzna z krwi i kości

mężczyzna z krwi i kości
Potrzebuję mężczyzny z krwi i kości, a nie chłopaczka, który będzie robił podchody i będzie się bał złapać mnie za rękę. Chcę mężczyzny, który będzie wiedział czego chce, który pewnie mnie obejmie i pocałuje tak, że zmiękną mi kolana..

Potrzebuję mężczyzny kulturalnego, który rozumie co znaczy wzajemna troska, szacunek i szczerość, czyta książki (sic!), nie ocenia ludzi powierzchownie aczkolwiek atrakcyjnego, ponieważ każdy jest wzrokowcem. Zdecydowanie z dużą dawką poczucia humoru, gdyż z humorem łatwiej iść przez życie. Energicznego, gdyż szkoda każdej chwili a świat jest za duży na wahanie. Pewnego siebie, ponieważ nic innego tak nie pociąga. Zdecydowanego kochać i szanować w optymistycznej wersji..

W zamian ofiaruję to samo, ponieważ związek opiera się na podobieństwach:)

Joanna 83
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

;)

wow , dalas czadu ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

z krwi i kości

No, no. Dziwne, że ciągle jesteś samotna
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skoro jesteś żabą,to może nie szukaj...królewicza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

niezłe bajery, co to za czad? ściema z internetu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Smutne ogłoszenie

Z takim opisem nikogo nie znajdziesz :P
Jak dla mnie to żal i życzenia i niewiele o sobie
Domyślam się, że do tej pory przyciągałaś tylko niepewnych siebie 'chłystków' ?;)
Dałbym sobie rękę uciąć za stwierdzenie, że to nie chodziło o to, że oni nie byli tacy jakich oczekiwałaś ale raczej, że mieli niskie poczucie własnej wartości i przy Tobie ich stan się pogarszał, bo jesteś silną kobietą ;)

Powodzenia w szukaniu;)
i nie przejmuj się komentarzami, które niczego nie wnoszą ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

fajne ogłoszenie

jestem kobietą i Cię rozumiem , bo silne kobiety przyciągają takich chłopaczków, a my chcemy czegoś zupełnie innego :-) faceci nie bójcie się odważnych babek !
pozdrawiam autorkę anonsu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry