Widok
gdzie dentysta dla dwulatka w Gdańsku?
Dziewczyny - chciałabym poprowadzić mojego synka po raz pierwszy do dentysty. Wydaje mi się ,że tylko na kontrolę :)
Nie wiem gdzie mam iść. Chciałabym znać jekieś miejsce gdzie podejdą do niego cieplutko i nie przestrasza.. Jest ciekawski wiec by było miło żeby mielieli n.p. kamerkę by mógł obejrzeć własne ząbki czy moje :))) Ogólnie protestuje jak mu otwierać paszczę więc chciałabym by był to ktoś z doświadczeniem w takich sprawach. Nie tylko z odpowiednim sprzętem...
Czy coś możecie mi polecić? Najlepiej w okolicazh Zaspy choć nie koniecznie .
Nie wiem gdzie mam iść. Chciałabym znać jekieś miejsce gdzie podejdą do niego cieplutko i nie przestrasza.. Jest ciekawski wiec by było miło żeby mielieli n.p. kamerkę by mógł obejrzeć własne ząbki czy moje :))) Ogólnie protestuje jak mu otwierać paszczę więc chciałabym by był to ktoś z doświadczeniem w takich sprawach. Nie tylko z odpowiednim sprzętem...
Czy coś możecie mi polecić? Najlepiej w okolicazh Zaspy choć nie koniecznie .
my jeździmy tam od początku i niestety gdzie indziej córka wpada w histerię - pisze niestety bo muszę z nią dojeżdżać z Gdyni. Też polecam - jak to mówi tamtejsza dentystka - "super, super, rewelacja" ;>
U nas tak samo ,mala jest w trakcie leczenia jeszcze nam zostaly dwa ,zabki,bawi sie w domu w dentyste :) i jak pytam czy pojdziemy znowu ,zawsze jest odpowiedz :taaaaakkkkkk :)Moja niunia miala rowniez jednego zabka robionego ze znieczuleniem ,nawet nieczula podania :) lezy slicznie i daje robic zabki :) jest dzielniejsza u dentysty niz mama ;p