Widok

gdzie zrobię własny nadruk na poszewce?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej
Chciałabym dla Synka oryginalną poszewkę na jaśka - z wybranym przeze mnie motywem.
Pytanie 1.: gdzie -najlepiej w Gdyni- mogę coś takiego zamówić?
Pytanie 2.: czy nadruk jest dobrym pomysłem, czy to raczej powinna być inna technika nałożenia obrazu?
Z założenia Mały ma spać z tą poduszką, trochę się obawiam, żeby nadruk nie był dla buźki niemiły/zbyt sztuczny/foliowy itp.
No i musi być trwały, bo przecież taka poszewka będzie w miarę często prana.
Co doradzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o, dzięi, ale ekspresowa odpowiedź :)
a taki haft nie zniszczy się szybko od częstego prania? jest to trwałe?
no i wolałabym bezpośrednio na bawełnianej poszewce, jak by nie było polar to sztuczność.. :/
mam tego typu jaśki dla moich dziewczyn :) Piorę często, bardzo często, (mała lubi patrzeć jak kapie woda z butli) i wszystko jest okey :-)
Dodam, że są to ulubione podusie :)
może ktoś jeszcze ma doświadczenia z takimi rzeczami?
Na przymorzu w Leclerku :)

Jaki jest to koszt?

Nieduży.Jeśli chcesz zaprojektować własny nadruk to oscyluje to w granicy 30 zł.... Chociaż doradzę. że warto jest zdecydować się na porządną firme ponieawż wiele firm oferuje takie właśnie poduszki ale nie wszystkie daja możliwośc zamówienia poduchy w naprawdę dobrej jakości.
Zerknij sobie na ten film:
https://www.youtube.com/watch?v=sv6DpCVGwC0
Pokazują jak taka poducha powstaje.

Takie oryginalne poszewki to świetny pomysł! Polecam zajrzeć na stronę http://www.szybkinadruk.pl/ dowiesz się tam wiele ciekawych rzeczy jak wybrać odpowiednią metodę nadruku na tym materiale.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wakacje z dziećmi (120 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Galeria twarzy - pytanie. (19 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Mamusie-wanna czy prysznic? (35 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...

do góry