Widok
ja planuje miec taki buziczek pod koronka, na ktory "podepne" trem... a bedzie to mniej wiecej wygladac tak:

albo cos takiego (ale niezbyt mi sie podoba):

albo bede miala w paru miejscach guziczki i tak"podrapuje" ja.... ale napewno nie chcem iec "ytroczek" czy jak to tak sie nazywa, bo wiele dziewczyn mi to odradza bo sie podobno rozwiazuja...

albo cos takiego (ale niezbyt mi sie podoba):

albo bede miala w paru miejscach guziczki i tak"podrapuje" ja.... ale napewno nie chcem iec "ytroczek" czy jak to tak sie nazywa, bo wiele dziewczyn mi to odradza bo sie podobno rozwiazuja...
W Galaxy na przykład jest tak, że pod spodem pod halką sa takie sznureczki do podwiazania i tymi troczkami mama mój tren podwiązała i on się tak fajnie schował.
hhe dziex dziewczyny - mi tez (tak jak juz pisalam) podoba sie bardziej pierwsze upiecie.. chociaz i tak nie jest to zbyt efektowne (jakos tak mi sie nie podoba)
a co do manekina - ja moja suknie szyje w Elji i jeszcze jej nawet nie mam skonczonej ;p a te zdjecia to po prostu zdobylam od jednej dziewczyny, ktora chciala mi ja sprzedac :-) i to ona ma manekina ;p
te upiecia to tez jej robota - ja nie mam nic z tym wspolnego - tylko wkleilam, bo moze komus sie akurat spodobac - gusta sa przeciez rozne :-)
pozdrawiam :-)))))))))
a co do manekina - ja moja suknie szyje w Elji i jeszcze jej nawet nie mam skonczonej ;p a te zdjecia to po prostu zdobylam od jednej dziewczyny, ktora chciala mi ja sprzedac :-) i to ona ma manekina ;p
te upiecia to tez jej robota - ja nie mam nic z tym wspolnego - tylko wkleilam, bo moze komus sie akurat spodobac - gusta sa przeciez rozne :-)
pozdrawiam :-)))))))))