Odpowiadasz na:

Re: jak sporządzić kaszkę manną dla niemowlaka

przy wprowadzaniu glutenu tez robilam manna z torebki, ale szybko mialam tego dosc. Bo to byla mala ilosc i mnostwo z tym roboty. Dodatkowo probowalam z odciagnietym mlekiem ;/
wiec... rozwiń

przy wprowadzaniu glutenu tez robilam manna z torebki, ale szybko mialam tego dosc. Bo to byla mala ilosc i mnostwo z tym roboty. Dodatkowo probowalam z odciagnietym mlekiem ;/
wiec przerzucilam sie na bobovite.
Teraz kiedy dziecko je juz normalne ilosci zastanawiam sie nad ta zwykla, tylko ze kaszki bezmleczne z mm, niezbyt chetnie jada.
Poza tym, dziecko nie potrzebuje dosladzania i dosalania pokarmow.
Oczywiscie w tych gotowych nie da sie tego uniknac, ale jesli robi sie samemu, a dziecko nie zna smaku cukru czy soli, to naprawde bedzie mu bez tego smakowalo.
To nasze podniebienie jest spaczone ;).
Miod to tez cukier (zbedny):]

zobacz wątek
13 lat temu
asiuch

Odpowiedź

Autor

Ogłoszenie
Polityka prywatności
do góry