Widok

krem dla dzieciaków na zimę

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jakie stosujecie? czy macie jakiś bez wody ja używałam penatan ponoć najlepszy ale ostatniej zimy się nie sprawdził synek ma wrażliwą skóre - łatwo marznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja używam nivea
też uzywam nivea i jestem zadowolona
image
dzięki AgusiaGda - ale u nas niestety te kremy się nie sprawdzą bo zawierają wodę - szukam kremów bez wody - nie mam pojęcia gdzie - w aptece też nie wiedzą - może jakiś dla alpinistów - znacie może?
patrzę na skład i wody nie widzę :P
nawet jest dopisek "nie zawiera wody" ;) http://www.nivea.pl/Produkty/Dla-dzieci-i-niemowlat/Krem-na-kazda-pogode
Ja tez mam Nivea Na Każdą POgodę. Jest super :)
rzeczywiście weszłam na ich stronę i nie ma w składzie - jak byłam w aptece to Pani mi powiedziała , że ma
mu uzywamy Mustela Clod Cream:) super jak i pozostale kosmetyki
[url:]http://lilypie.com/">
nivae na kazda pogode-na pewno nie ma wody-sama smarowalam nim sobie usta rok temu jak wychodzilam przy -20 i wiecej :D
my tez uzywamy nivei na kazda pogode
image
image
My tez mamy nivea na kazda pogode, i jeszcze linomag bobo A + E. Oba bardzo dobre moim zdaniem. Nivea same stosowalam na duże mrozy zanim jeszcze zaszłam w ciąże
my jonsona na każdą pogodę;-)
image
my używamy od jakiś 2 miesięcy flos leku na każdą pogodę :) pięknie pachnie i fajnie się rozprowadza, jak na krem ochronny :)

sprawdziłam i zawiera wodę w składzie, ale póki co jestem zadowolona.
ziajkę
image
image
i też ma wodę w składzie...
image
image
nivea - bez wody:))
Najpierw kupiłam nivea na każdą pogodę iszybkozniego zrezygnwałam --> niby nie zawiera wody ale ma cynk który wysusza skórę (stosowany powszechnie w maściach do pupy) :/
Jak na razie mamy baby dream który ma wod ale na taką pogodę się sprawdza, a jak będą większe mrozy to poszukamy czegoś nowego :)
Moja mała ma skazę białkowa i w związku z tym bardzo suchą skórę, lekarka poleciła mi stosować na dwór linomag.
image
moja ma Azs i świetnie się sprawdza mustela :)

image
dzięki za wszystkie podpowiedzi - będziemy szukać i testować - ciekawa jestem co stosują alpiniści na wiatr i mróz ale nie mogę znaleźć
w sklepach sportowych są kremy dla narciarzy itd - napewno neutrogena robi taki zimowy bardzo tłusty ale nie wiem czy taki krem nie bedzie "za mocny" dla maluszka (chodzi o składniki)
a my używamy natury - oleju migdałowego, avocado lub jojoba - tłusty, dobrze się wchłania, pięknie zabezpiecza, a dodatkowo sobie nim włosy upiększam :) uniwersalizm i natura
polecam AQUASTOP z ziołoleku, nie zawiera wody, dobrze się rozprowadza, jest nie perfumowany, zapach ma średni ale to nie jest najważniejsze

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry