Widok
krystyna - opinia
teortia szybko bo w 2 tyg. i z głowy, potem niestety miałam problem z umówieniem się na "jazdy", bo popołudniami rzadko kto miał czas z instruktorów. Niestety nie mogę polecić P. Sławka W., uważam, ze on nie potrafi uczyć, nie ma podejścia i stresuje kursantów, a do tego załatwia swoje sprawy w czasie zajęć np. odbieranie synka... jak dla mnie niedopuszczalne!!! Na szczęście zmieniłam instruktora na P. Jurka i jego całym sercem polecam :) ZDAŁAM!!!
Moja ocena
Ośrodek Szkolenia Kierowców
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 5
poziom nauczania: 5
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.5
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Witam Pani "Krystyno".
Dziękuję za opinię. Szkoda, że nie zgłaszała Pani tych sytuacji bezpośrednio do biura. Wszystko co według kursanta jest niedopuszczalne podczas nauki należy zgłaszać lub po prostu porozmawiać z instruktorem. Każdy z kursantów ma również prawo do zmiany instruktora, tak jak to Pani zrobiła.
Gratuluję zdanego egzaminu i życzę wielu sukcesów.
Dziękuję za opinię. Szkoda, że nie zgłaszała Pani tych sytuacji bezpośrednio do biura. Wszystko co według kursanta jest niedopuszczalne podczas nauki należy zgłaszać lub po prostu porozmawiać z instruktorem. Każdy z kursantów ma również prawo do zmiany instruktora, tak jak to Pani zrobiła.
Gratuluję zdanego egzaminu i życzę wielu sukcesów.