Widok
niekompetencja i chamstwo, szczucie policją uczciwych ludzi
pracownik nie pobrał zapłaty za benzynę; po 2 dniach do pracy zadzwoniła POLICJA że jestem poszukiwany w związku z kradzieżą benzyny (choć wiedzieli że to nie kradzież a ich błąd). gdy przyjechałem zapłacić MARTA kasjerka powiedziała że muszę zapłacić bo nie wyjdę ze stacji (rzeczywiście bezprawnie mnie tam przetrzymywali) że jestem złodziejem (!) - pomimo że mam dowód sprzedaży i tak naprawdę mógłbym się na Shell wypiąć. Poza tym dowiedziałem się że ukradłem benzynę i uciekłem nie płacąc (!) to jak? za płyn do spryskiwaczy zapłaciłem a za paliwo nie? mam na wszystko dowody i gdybym był ch... to byście dochodzili tych pieniędzy w post. cywilnym ale nie wiem jak byście zdołali mi doręczyć pozew..i udowodnić obowiązek świadczenia. zapłaciłem tylko dlatego żeby nie robić sobie problemów w SWOJEJ pracy. ale NIGDY na Shell nie wrócę. Jak stracicie dostatecznie wielu klientów przez wasze chamstwo to może otrzeźwiejecie. Od łachy dali mi czapkę (na moje żądanie). PRZEPROSIN za błąd, mój czas, nerwy POLICJĘ w pracy NIE USŁYSZAŁEM.
Moja ocena
Shell
kategoria: Stacje benzynowe
obsługa: 1
asortyment: -
dodatkowe usługi: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6