Widok

nowe watki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc.mam prosbe !dziewczyny zanim zaczniecie poraz ktorys tam z kolei watek o tym samym temacie ktory na dodatek byl kilka dni temu to wysilcie sie nieco i poszukajcie.bo to troszke meczace 5 razy dziennie patrzec na swiezutki watek "fryzjer" ,"gdzie kupic suknie" itp.z czasem nikt nie odpowiada na wasze pytania bo juz brak sil i ochoty.tylko nie krzyczcie to taka drobna sugestia:)beata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dołączam się do prośby
dzieki Ci dobra kobieto:)
mam wrażenie ze tylko nam to przeszkadza :[
jestem na forum od wczoraj, więc czytam i czytam i czytam, nie zakładam nowych wątków (na razie :)), bo jak się poszpera to z reguły znajduje się tego czego się szuka, ale dla mnie zrozumiałym jest to, ze zakłada się nowy wątek pomimo, ze gdzieś na forum jest podobny, trudno przy takiej ilości znaleźć to co nas interesuje, czasem przeszkadzają w tym niejasne tematy.
wiadomo ze nie zawsze uda sie znalezc ,czasm czlowiek sie zniecheca po kilku probach.ale meczace jest patzrenie jak w ciegu kilku ni niektore tematy powtarzaja sie po kilka razy i w kazdym watku sa po2-3 wypowiedzi.jakby nie mozna bylo dopisac sie do poprzedniego watku.nie zawsze tzreba byc autorem;)
wszystko rozumiem :)
ale nie da się ukryć, ze to forum jest specyficzne i wątki, odpowiedzi do nich, rozwijają się w bardzo szybkim tempie, czasem trudno za nimi nadązyc :)
TO nie jest takie proste jak mówicie....Czasem wiem, że wątek już był, a wyszukiwarka nie chce go znalezć. Nasprawde trudno byłoby przelecieć po kolei recznie wszytkie strony, zwłaszcza, jesli ten watek był kilka miesięcy wcześniej. Po prostu wyszukiwarka foeumowa jest kiepska. Mi na przyukład wcale nie pzreszkadzajaa nowe , powtarzane wątki- jak nei chce po postu nie wchodze i nie odpowiadam.
alez ja absolutnie nie mowie ze nalezy kontynuowac tylko watki zalozone np w ciagu 1 tyg istnienia forum.tylko drazniace jest ze czasem dziewczyny nawet nie spojrza ze np 3 strony dalej juz o tym bylo tylko od razu zakladaja watek
do góry