Widok

parking Lidla przy Galerii Baltyckiej - czy bezplatny?

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
hej, nie bylam tam x lat! czy nadal są jakies ograniczenia czasowe na parkingu przy tamtym Lidlu, tak jak bylo to kiedys kiedy Galeria Baltycka sie otwierala? gdzie jest ewentualnie wiekszy bezplatny parking we Wrzeszczu w godzinach przedpoludniowych?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli planujesz zakupy w Lidlu, to w pierwszej, bezpłatnej godzinie zmieścisz się bez problemu. Jeśli nie - to dlaczego chciałabyś parkować za darmo na cudzym, prywatnym terenie?
Lidl bardzo mądrze zrobił z tymi bramkami (notorycznie uszkadzanymi nawiasem mówiąc). Mam nadzieję, że podobne rozwiązanie wprowadzi np. Castorama czy Leroy Merlin w Oliwie.
Nie może być tak, że Klient sklepu nie ma gdzie zaparkować, bo parking jest zapchany autami pracowników okolicznych biur.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jakie są stawki za parkowanie na tym parkingu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Motoryzacja

Uczciwy skup aut/komis - gdzie? (16 odpowiedzi)

Witam, chce sprzedać auto ale nie chcę na nim za wiele stracić.. Polecicie kogoś zaufanego kto...

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (11 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

Mechanik dorywczo (12 odpowiedzi)

Witam, zna ktoś może jakiegoś mechanika ewentualnie jakiś starszy Pan na emeryturze, który zna...

do góry