Widok

pojemniki na odziez uzywana...

Tak tylko dla świadomości gdyby jeszcze ktoś sie ludzil,
te szpetne szafy są firm prywatnych i nie trafia z nich odziez do potrzebujących.. Tylko do ciuchlandow... Wzbogacają sie na niewiedzy i naiwności ludzkiej, jasno bezowe są firmy ze Skarżyska kamiennej te zolne firmy z pruszcza a zielone firmy z gdyni
na dodatek nie odprowadzają podatkow do gminy,ustawiają gdzie popadnie....
ot czym chcialem sie podzielić.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak wiem, kiedyś wrzuciłam całkiem dobre ciuszki po córce, między innymi komplecik spódniczkę z bluzką - golfem takie z frędzlami nie sposób tego pomylić bo niespotkany. Po jakimś czasie widziałam ten komplet w ciucholandzie w Żukowie wyeksponowany na wieszaku. Jak widać pomogłam komuś zarobić kaskę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sa jakie sa ale widze ,że ludzie zwykłe śmieci podrzucają pod te pojemniki, powinno się wysypać takiemu gnojkowi te odpadki na podwórko.
Chamie jak cie nie stac na pojemniki to nie musisz pod kontenery podrzucać swoich odpadków z gospodarstwa domowego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry