Widok

polecan kolorowe gniazdko

Kolorowe Gniazdko Temat dostępny też na forum:
Moje dzieci chodzą do przedszkola kolorowe gniazdko najpierw jak były małe do odziału na syriusza jest fajna kadra co prawda plac zabaw tylko dla maluszków spacery są podstawą i tak jest od 2013 chodzą na orfeusza jestem bardzo zadowolona żadnych uwag wiem że rodzice przenosili dzieci do innych placówek i po czasie wracały
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Wróć do przedszkola, a przynajmniej do zerówki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wątek rozpoczęła chyba sama pani dyrektor Kolorowego Gniazdka... Wnioskuję po poziomie wypowiedzi i jej stronie językowej - brak logicznej składni i interpunkcji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani dyrektor jest jaka jest,ale to nie ona prowadzi zajęcia dydaktyczne z dziećmi. Zatrudnia pracowników ,którzy spełniają moje oczekiwania, chociażby pani Basia i pani Dorota ; mój syn chodzi do grupy którą prowadzą. Zaangażowanie ,pozytywne podejście do dzieci, fantastyczna atmosfera , która panuje w tej grupie. Gratuluje doboru kadry, bo widać ,że te Panie współpracują ze sobą dla dobra naszych dzieci, i z tego co widać, lubią się , co pozytywnie wpływa na nasze dzieci. Mam nadzieję,że i w przyszłym roku obejmą grupę mojego syna .Pozdrawiam serdecznie Panie i dziękuję.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja corka chodzi do kolorowego gniazdka i jestem bardzo zadowolona bardzo lubi p.magde zawsze usmiechnieta i widac ze ma podejscie do dzieci gratuluje pani dyrektor ze przyjmuje do pracy takie osoby jak ta pani
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Przedszkola

Rodzic - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam świetne przedszkole,moje dziecko wraca zawsze uśmiechnięte. Personel bardzo zaangażowany...

do góry