Widok

polećcie miejsce na wesele

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich serdecznie,
Ja ślubuję w przyszłym roku w sierpniu:) Nie mamy jeszcze ustalonej dokładniej daty, myślę, że dostosujemy się do wolnego terminu w miejscu, gdzie będzie wesele. No i wlaśnie, czy ktoś mógłby mi polecić jakieś ciekawe miejsce na ok. 40-50 osób? Jestem z Gdyni, ale jakoś ominęły mnie wesela w tym mieście więc nawet nie wiem co mamy do wyboru. Dzięki serdecznie za każdą podpowiedź.
Pozdrawiam
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeżeli na taką ilość osób to polecam Ci miejsce gdzie ja miałam wesele, tylo to nie jest w gdyni a kawalek za Redą ale dojazd jest ok

Dworek św.Antoniego w Sławutowie
www.turystyka.org.pl/dworek/

spokój, wiejska atmosfera, nasi goście byli zachwyceni
duży ogród, zielono
dwie sale, jedna do jedzenia druga na tańce-połączone ze sobą
miejsca noclegowe

jak chcesz to zajrzyj do mojego wątku
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=200097&t=195929

image
image
Polecam Hotel "Antracyt" w Gdyni.
Jedzonko mają bardzoooo dobre i sporo.

image
Ja mam w "antracycie" za niecałe 2 tygodnie :) jak narazie wszystko super, po weselu dam znac jak bylo :)

image
polecam to miejsce:

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
:)) hehe ja tez:)))

image

ja polecam Dworek w Bychowie
Wszyscy byli zachwyceni
www.bychowo.pl

image
Ja Ci mogę polecić Rezydenta na taką ilość gości. Dobre miejsce zwłaszcza zimą, a latem Dwór Oliwski. Ciekawie może też być w ogrodach Rukoli.
A ja polecam ZATOKE w Sopocie. Stosunkowo niedrogo, wystrój przepiękny, obsługa profesjonalna a i jedzonko przepyszne, świeże....no i 10 m od morza:)
A ja miałam wesele w hotelu Victoria w Bolszewie 16.09 i jestem bardzo zadowolona. To kawałek drogi, też jestem z Gdyni, ale warto było. Sala piękna, dekoracja stołów-pełen profesjonalizm, obsługa na medal no i jedzonko pycha, a na dodatek super apartament dla nowożeńców. Polecam.
dzieki wszystkim za podpowiedzi, wezmiemy je pod uwage i rozejrzymy sie, ale gdyby sie okazalo ze bedzie problem z dojazami to moze jeszcze ktos poleci cos bardziej w gdyni?
pozdrowki dla wszystkich
image
[/url]
Polecam tanie busiki: tel. 058-629-00-30 lub 058-6276276

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Calym sercem polecam Różę Wiatrów, a na taka ilosc osob "sale Kapitańską" . Mielismy tam wesele dokladnie miesiac temu i wszyscy byli zachwyceni, a my mamy niezapomniane wspomnienia. Jedzienie pyszne, obsluga przemila, miejsca do tanczenia w sam raz- no i piekna lokalizacja:))
Dom Nauczyciela Gdańsk ul. Uphagena. Byłam tam na kilku imprezach (smaczne jedzenie, dobra obsluga). Sama tez mam tam swoje weselicho. Polecam.Pozdrawiam :-))

image
image
A ja polecam sale weselną w Bolszewie ( w firmie Hydroinstal)
Sala jest bardzo ładna max na 75 osób więc spokojnie starczy miejsca dla Was. Ma własne zaplecze kuchenne z chłodnią - w cenie wynajmu cała zastawa stołowa, obrusy...
Wieczorkiem wkleje zdjecie bo teraz w pracy jestem...
My mamy ją zarezerwowana na czerwiec 2007.

polecam Hotel Orle w Sobieszewie - super jedzonko, sala na ok 90os, fajny wystrój.....www.orle.com.pl

Anulka
Hejka
A moglabys mi podac, jak wygladalo wesele? cos dokladniej? i na ile osob? Bede wdzieczna za wszelkie informacje :)
Pozdrawiam
Asik

ja mam wesele 1 września przyszłego roku w dworku św. Antoniego - jedyny minus, to taki, że nie robią więcej niż na 60 osób (wliczając w to wszystkich, fotografa i didżeja też). I muszę powiedzeć, że jak w sierpniu rezerwowałam termin, to właściwie przez 5 dni codziennie jeździłam oglądać 5-8 obiektów dziennie i NIGDZIE JUŻ NIE BYŁO MIEJSCA! mówili, że wolny jest dopiero paździrnik-listopad 2007, więc radzę zacząć szukać :)

ania
Polecam Vilę Uphagena w Gdańsku na ul. Uphagena:) Mialam tam wesele 26 sierpnia, wkrotce zdam relacje i powklejam zdjecia wiec sama ocenisz, goscie, my, nawet kamerzysta i zespoł -wszyscy byli zachwyceni. Lepszej restauracji nie ma, nie umywa sie ani Rezydent ani Dwor Oliwski, bo testowalm wszedzie jedzenko i obsluge :)
A ja kozigrod.pl
Villa Uphagena jest bardzo ładnnie urządzona naprawdę super klimat zawsze podobał mi się ten budynek jak było tam radio Gdańsk
jedyny minus dl a nas był tam taki ze: jest tam piec łączonych ze sobą sal a nie jedna wspołna i to troche problema po drugie ceny jednak nie na naszą kieszeń pamietam ze ceny były w porówaniu do innych miejsc jednak drogie.
Bartdzo ładna jest w środku Villa Eva ale zniecheciło nas płacenie za każdą kawę i herbatę 4 zł troche przesada.

Bardzo ładny widok jest z Rodizo w Gdyni i ceny sa całkiem znośne o ile wiem.

My swoje wesele będziemy mieli w Oberzy pod Lipami w Bystrej

W Gdyni Rodizio na Kamiennej Górze, nie jest może zbyt tanio, ale bardzo ładnie i elegancko.

image
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry