Widok
polećcie miejsce na wesele
Witam wszystkich serdecznie,
Ja ślubuję w przyszłym roku w sierpniu:) Nie mamy jeszcze ustalonej dokładniej daty, myślę, że dostosujemy się do wolnego terminu w miejscu, gdzie będzie wesele. No i wlaśnie, czy ktoś mógłby mi polecić jakieś ciekawe miejsce na ok. 40-50 osób? Jestem z Gdyni, ale jakoś ominęły mnie wesela w tym mieście więc nawet nie wiem co mamy do wyboru. Dzięki serdecznie za każdą podpowiedź.
Pozdrawiam
Ja ślubuję w przyszłym roku w sierpniu:) Nie mamy jeszcze ustalonej dokładniej daty, myślę, że dostosujemy się do wolnego terminu w miejscu, gdzie będzie wesele. No i wlaśnie, czy ktoś mógłby mi polecić jakieś ciekawe miejsce na ok. 40-50 osób? Jestem z Gdyni, ale jakoś ominęły mnie wesela w tym mieście więc nawet nie wiem co mamy do wyboru. Dzięki serdecznie za każdą podpowiedź.
Pozdrawiam
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
jeżeli na taką ilość osób to polecam Ci miejsce gdzie ja miałam wesele, tylo to nie jest w gdyni a kawalek za Redą ale dojazd jest ok
Dworek św.Antoniego w Sławutowie
www.turystyka.org.pl/dworek/
spokój, wiejska atmosfera, nasi goście byli zachwyceni
duży ogród, zielono
dwie sale, jedna do jedzenia druga na tańce-połączone ze sobą
miejsca noclegowe
jak chcesz to zajrzyj do mojego wątku
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=200097&t=195929
Dworek św.Antoniego w Sławutowie
www.turystyka.org.pl/dworek/
spokój, wiejska atmosfera, nasi goście byli zachwyceni
duży ogród, zielono
dwie sale, jedna do jedzenia druga na tańce-połączone ze sobą
miejsca noclegowe
jak chcesz to zajrzyj do mojego wątku
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=200097&t=195929
A ja polecam sale weselną w Bolszewie ( w firmie Hydroinstal)
Sala jest bardzo ładna max na 75 osób więc spokojnie starczy miejsca dla Was. Ma własne zaplecze kuchenne z chłodnią - w cenie wynajmu cała zastawa stołowa, obrusy...
Wieczorkiem wkleje zdjecie bo teraz w pracy jestem...
My mamy ją zarezerwowana na czerwiec 2007.
Sala jest bardzo ładna max na 75 osób więc spokojnie starczy miejsca dla Was. Ma własne zaplecze kuchenne z chłodnią - w cenie wynajmu cała zastawa stołowa, obrusy...
Wieczorkiem wkleje zdjecie bo teraz w pracy jestem...
My mamy ją zarezerwowana na czerwiec 2007.
ja mam wesele 1 września przyszłego roku w dworku św. Antoniego - jedyny minus, to taki, że nie robią więcej niż na 60 osób (wliczając w to wszystkich, fotografa i didżeja też). I muszę powiedzeć, że jak w sierpniu rezerwowałam termin, to właściwie przez 5 dni codziennie jeździłam oglądać 5-8 obiektów dziennie i NIGDZIE JUŻ NIE BYŁO MIEJSCA! mówili, że wolny jest dopiero paździrnik-listopad 2007, więc radzę zacząć szukać :)
ania
Polecam Vilę Uphagena w Gdańsku na ul. Uphagena:) Mialam tam wesele 26 sierpnia, wkrotce zdam relacje i powklejam zdjecia wiec sama ocenisz, goscie, my, nawet kamerzysta i zespoł -wszyscy byli zachwyceni. Lepszej restauracji nie ma, nie umywa sie ani Rezydent ani Dwor Oliwski, bo testowalm wszedzie jedzenko i obsluge :)
Villa Uphagena jest bardzo ładnnie urządzona naprawdę super klimat zawsze podobał mi się ten budynek jak było tam radio Gdańsk
jedyny minus dl a nas był tam taki ze: jest tam piec łączonych ze sobą sal a nie jedna wspołna i to troche problema po drugie ceny jednak nie na naszą kieszeń pamietam ze ceny były w porówaniu do innych miejsc jednak drogie.
Bartdzo ładna jest w środku Villa Eva ale zniecheciło nas płacenie za każdą kawę i herbatę 4 zł troche przesada.
Bardzo ładny widok jest z Rodizo w Gdyni i ceny sa całkiem znośne o ile wiem.
My swoje wesele będziemy mieli w Oberzy pod Lipami w Bystrej
jedyny minus dl a nas był tam taki ze: jest tam piec łączonych ze sobą sal a nie jedna wspołna i to troche problema po drugie ceny jednak nie na naszą kieszeń pamietam ze ceny były w porówaniu do innych miejsc jednak drogie.
Bartdzo ładna jest w środku Villa Eva ale zniecheciło nas płacenie za każdą kawę i herbatę 4 zł troche przesada.
Bardzo ładny widok jest z Rodizo w Gdyni i ceny sa całkiem znośne o ile wiem.
My swoje wesele będziemy mieli w Oberzy pod Lipami w Bystrej