Widok

problemy z mężem/ rozwód?

witam,
MAm już dość bycia z moim meżem. Jestem tak zmęczona naszym małzeństwm...nieudanym. Mamy 2 kochanych dzieci i chyba dlatego tkwię w tym zwiazku tyle lat (15). Dla mojego męża tylko mamusia sie liczy, która ma wpływ na nasze życie od zawsze. Mąż kompletnie się mną nie interesuje, co u mnie, jak w pracy jak sie czuje, nie przytula nie chwali, nie wspiera w trudnych momentach, nie mowi mi wszystkiego jakbym sie nie liczyła w sprawach rodzinnych mam na mysli rodzinnych - jego rodziny. Niestety, mieszkanie nie jest jego ani moje ani nasze tylko jego rodziców.. Nie wiem co robić. chciałabym się chyba rozwiesc ale chyba nie wiem od czego zacząc, czego moge się spodziewać i czy mnie na to stać w ogole..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przeżyłam podobnie tyle że nie jestem mężatką i mieszkanie należy do moich rodziców. Też czulam się zaniedbywana itp. Tyle że mój nie był maminsynkiem.. Jak nie czujesz się dobrze zacznij od pomocy kogoś z rodziny, przyjaciół, pomocy socjalnej czy jak to się tam mówi.. Jeżeli nie postawisz na swoim już tak będzie cały czas

a co na ten temat mowi wasz terapeuta ?
Na początek radzę sobie znajdź przyjaciela. Pocieszy, zatroszczy, zapyta co w pracy, zakocha się. Potem wyprowadź się do niego i składaj papiery o rozwód.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To może znajdź mieszkanie na wynajem i się przenieś z dziećmi. Od czegoś trzeba zacząć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (72 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry