Widok
przykro mi bardzo ale jedzenie u was to nie jedzenie - to koszmar !
Nie chciałam pisać tej opinii ale ponieważ obsługa nie poczuła się zobowiązana do rekompensaty przy złożeniu przeze mnie telefonicznego zażalenia na jedzenie to mam nadzieję, że chociaż zareagują na opinię i zmienią się na lepsze. Zachęcona ulotką na której zauważyłam dość krótkie menu, zamówiłam dla rodziny 3 pizze i pierogi z mięsem. Dostarczono w przyzwoitym czasie natomiast całe jedzenie wylądowało w śmietniku. Pizze były ciężkimi gumowatymi w pół surowymi zakalcami śmierdziały surowymi drożdżami. Ostra pizza była łagodną posypaną z wierzchu papryką ostrą w proszku no ale nie miało to większego znaczenia bo niezależnie od składników ciasto było niejadalnym gniotem. Pierogi miały ciasto 3 razy grubsze niż powinny mieć i tez były lekko surowe, farsz zbity w suchą kulkę, która latała w środku luzem po pierogu i zajmowała może 40% miejsca w środku pieroga. Nawet surówka była niedobra.
Ktoś kto tam "gotuje" kompletnie nie ma pojęcia o smaku i w ogóle o kuchni, jeśli szybko nie zatrudnicie porządnego kucharza, który się zna i ma smak, to zamkniecie ten biznes i żadne ulotki już nie pomogą bo kto raz spróbuje już nigdy nie wróci a opinia też swoje zrobi Życzę szybkiej reorganizacji
Ktoś kto tam "gotuje" kompletnie nie ma pojęcia o smaku i w ogóle o kuchni, jeśli szybko nie zatrudnicie porządnego kucharza, który się zna i ma smak, to zamkniecie ten biznes i żadne ulotki już nie pomogą bo kto raz spróbuje już nigdy nie wróci a opinia też swoje zrobi Życzę szybkiej reorganizacji
Moja ocena
Malinowy Chruśniak
kategoria: Restauracje
obsługa: 2
menu: 2
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
2.2
* maksymalna ocena 6