Widok

slomiane wdowy jak jest z seksem?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mąz wyjachal na 4mc, wraca za 2 tyg.
Jak to jest z kochaniem sie? wiadomo dluga przerwa, cisnienie itd. szybko kladziecie dzieci spac i hop do lozka? czy nie macie takiego cisnienia zeby odrazu kochac sie?

zastanwiam sie jak z nami bedzie. maz pewnie wyglodnialy wroci a ja jak narazie to chyba odzwyczailam sie :(

jak u Was jest drogie forumki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie zadnej slomianej wodowy wyczekujacej swojego meza? :(
Albo nie ma albo dziewczyny wstydliwe są ;-)
Zapraszam na stronę: http://polecanki.pl

image
Haniu, pewnie jest tona "wdówek" ale o seksie trudno publicznie rozmawiać.
My z moim mężem przez 5 lat mieszkaliśmy ja w Gdyni on w Stanach, widywaliśmy się 2 razy w roku na miesiąc / półtora. I szczerze mówiąc zazwyczaj nawet nie wiadomo jak zmęczeni podróżą - (mój rekord 22 godziny) rzucaliśmy się na siebie i dopiero "po" gadaliśmy jedliśmy itd. Ale ja uwielbiam się z mężem kochać a on mówi że też ;)
A moja przyjaciółka nigdy tak nie potrafiła - jak jej chłopak wracał to potrzebowała zawsze kilku godzin żeby się do niego przyzwyczaić - śmiała się że on zawsze zastawał ją w kuchni przyrządzającą obiad z 6 dań i kompot (a normalnie nie lubi gotować). I dopiero jak z nim na nowo "okrzepła" to zaczynali figlować.

Myślę sobie, że zastanów się, czy seks z mężem sprawia Ci przyjemność - bo jak tak to czemu jej sobie odmawiać? a jeśli nie to może czas się zastanowić nad związkiem albo odwiedzić specjalistę.
PS. a może jak zobaczysz męża po takiej przerwie to się na nowo w nim zakochasz? i nie będzie problemu;)
no to może żeby się nie odzwyczaić to skocz po jakąś zabawkę dla siebie do sex shopu? mówię poważnie ;)
a moze tak zrobie. chociaz sama nie wiem jak zareaguje na meza po powrocie. nigdy nie bylam w takiej sytuacji. zastanawiam jak sie zachowam ;)
Mój mąż wyjechał na 7 m-cy. Żeby się nie odzwyczaić radzimy sobie sami....i jest fajno.... a po powrocie wrócimy do starych technik małżeńskich :-))
image
image
mój też siedzi za granicą, widujemy się co 3-4 miesiące i od razu się na siebie rzucamy ;-)
w czasie rozłąki pomaga nam skype :-)
image
Taaa... a ponad 80% tych mężów ma i tak kochanki. A wy żyjecie złudzeniami :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ponury ile z tych żon ma kochanków?
Dokładnie. I taplają się w wannie z gachem za pieniądze przesyłane im przez męża na konto :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

"I taplają się w wannie z gachem za pieniądze przesyłane im przez męża"

Tak się zastanawiam o co chodzi - czy taplają się za pieniądze (jaka to jest stawka?) czy ta wanna jest za pieniądze męża?
Jakby nie było, to chyba i tak jakieś wielkie pieniądze to nie są za to taplanie, a przecież wykąpać się i tak trzeba ;)))))
Już wiem!!! To ten "gach" jest za pieniądze męża!!! :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ponury. To była ironia. Jak ktoś chce zdradzić to nie musi od razu jechać do pracy do Norwegii czy gdziekolwiek. Wystarczy samochód i ustronne miejsce. Albo "nadgodziny" w pracy.
Poza tym to faceci potrzebują kasy by wyrwać pannę na boku - kobietom wystarczy że mają cycki - pieniądze męża są zbędne (zresztą podążając twoim tokiem myślenia - czemu żona ma ich nie wydać na kochanka skoro mąż i tak ją - na 80% - zdradza?)

mnie wystarcza mój mąż. Mężowi póki co wystarczam ja. A jak mu przestanę wystarczać mam nadzieję że mi o tym powie, spakuje manele i pójdzie w cholerę. Przecież go do siebie nie przywiążę jeśli nie będzie chciał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

Pomysł na prezent dla 60latki (165 odpowiedzi)

podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka najchętniej...

do góry