Widok

śmieci po sylwestrze

dzisiaj do mojego pojemnika na śmieci (nie był pełny) na sosnowej wrzucono w workach pozostałości po petardach i imprezie sylwestrowej, komuś chyba brakuje pojemników na śmieci, ale żeby to do cudzego to już skandal, mieszkam tu już ponad 15 lat, ale czegoś takiego to jeszcze nie było w przyszłym roku to trzeba kłódki będzie zakładać
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam ze tak pisze ale lepiej do pojemnika niż na ulicy miało by to leżeć. Jechałam wczoraj Pszenną to przy osiedlu Rodzinnym był jeden wielki syf .To jest wieś więc nikt nie przyjedzie posprzątać ludziska postrzelali, popili i bałagan zostawili. A kto to sprzątnie....???
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
a do swojego to nie łaska , lepiej do cudzego szkoda, że nie ma straży miejskiej bo niektórym by się przydało trochę mandatów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kołchozy - szeregi oni nie sprzataja bo droga nie ich.
Będzie jeszcze większy syf przez takich.
Blokersi - wolnośc Tomku w swoim domku
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
To chyba dobrze że ktoś posprzątał
Teraz to można mieć ile się chce śmieci, więc można drugi worek dostawić i wezmą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogólnie mnie też to wkurza,bo wystawią kubły na zewnątrz i wiatr wieje, wywiewa sobie gdzieś tam, zazwyczaj plastiki i sąsiedzi to mają głęboko w d*pie!!!wszystko leci na inne posesje. sama widziałam ten syf lecący do mojego ogrodu z kubłów moich sąsiadów!!!pozbieram i zaniosę im w prezencie bo ja kubły mam w garażu lub na posesji pod daszkiem,i nie ma szans żeby coś wywiało za płot.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

do góry