Widok

spacerówka- parasolka dla bliźniąt kupię

Kupię Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
najchętniej taką, którą można rozdzielić na 2 osobne wózki. Rozważę jednak każdą propozycje - zależy mi na tym, aby była mała i poręczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIe ma Blizniakow?:((((
Mam Maclarena Twin Techno, z ochraniaczami na nóżki, śpiworkami zimowymi i folią.
Podeslesz fotki? Napisz jaki stan ile chcesz i gdzie ew można zobaczyć. Tym wózkiem tez się interesowalam ale nie wiem jak on wyglada w realu i jak się go prowadzi. eogar@poczta.onet.pl dzieki
Podeślę, we środę, jak wrócimy z wakacji, bo wózek został w domu, już nie jest używany od prawie roku.
Super:) czekam zatem
Hej
Też mam spacerówkę bliźniaczą do sprzedania, ale nie jest ona w idealnym stanie. Firmy Chicco. Jest czysta, bez dziur, ale ma hamulec niesprawny. Jeżelibyłabyś zainteresowana to moge wysłąć fotki. Nie wiem w jakim stanie poszukujęsz tą spacerówkę.
Dziękuję za odpowiedź- niekoniecznie musi być idealna, ale szukam na pewno w 100% sprawnej.

Inne tematy z forum Zaspa

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

do góry