Widok
świadkowa bez bukietu ale nie bez kwiatów:)
moja świadkowa nie chce mieć bukietu, uradziłyśmy jednak że jakieś kwiaty mieć powinna.
myślicie że kobieta z przypinką kwiatową (coś w rodzaju butonierki) będzie wyglądała dziwnie?
myślałam tez o "bransoletce" z kwiatów.
jeśli macie inny pomysł chętnie posłucham:)
a może jakieś linki?
myślicie że kobieta z przypinką kwiatową (coś w rodzaju butonierki) będzie wyglądała dziwnie?
myślałam tez o "bransoletce" z kwiatów.
jeśli macie inny pomysł chętnie posłucham:)
a może jakieś linki?
Skoro coś sobie tam wymyśliła to zaufaj jej- na pewno bez Twojej pomocy wybierze sobie coś fajnego.
Skąd taka opinia,ze kwiaty muszą być? Ja nie planuje mieć, bede miała dość kwiatów od gości,żeby jeszcze taszczyć swoje.
Mało mnie interesuje, co na to Panna Młoda- to,ze podpisuje się pod jej aktem, nie znaczy,ze ma nade mną jakąkolwiek władze:)
Skąd taka opinia,ze kwiaty muszą być? Ja nie planuje mieć, bede miała dość kwiatów od gości,żeby jeszcze taszczyć swoje.
Mało mnie interesuje, co na to Panna Młoda- to,ze podpisuje się pod jej aktem, nie znaczy,ze ma nade mną jakąkolwiek władze:)
cantandeski i storczyki z tymi perelkami - jak na foto1 wydają mi sie nei przesadzone i wyglądają "lekko"
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

3oko... moja świadkowa nie miała ani bukietu, ani żadnej innej kwiatowej formy, uznałam, że to zbędne i tyle! :)
a mam tu takie orygonalne i ciekawe rozwiązania jeszcze:

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Można też zaproponować świadkowej wpięcie kwiatka we włosy, jeśli na nic w stylu bransoletki by się nie zdecydowała. :)