Widok

mow do mnie... jeszcze

Gdy go poznawalam bylam taka szczesliwa, zasypywana czuloscia i kompelmentami, ale... Komplementy blakna gdy sa stosowane zawsze z ta sama intensywnoscia i w stosunku do wielu osob. Wiec, jesli chcecie zrobic wrazenie na kobiecie, doceniajcie zwlaszcza ja, spontanicznie i dziko, zaskakujcie, badzcie spostrzegawczy i subtelni. Prawienie komplementow to tez sztuka, wiec zamiast powiedziec do swojej Lady "Ale masz piekna bluzke" powiedz "Pieknie Ci w tej bluzce", taka subtelna zmiana a komplement nabierze nieporownywalnej mocy.

PS Ostatnio kolega w trakcie tzw droczenia ze mna powiedzial,out off topic, "Boze, jakie Ty masz smukle plecy". Naprawde, zrobilo to na mnie wrazenie, bo choc to byly zarty nie pamietam zeby jakikolwiek mezczzyna to wczesniej zauwazyl, a rzeczywiscie takie sa;) I wierzcie mi ze zapmietam go jako 1-sza osobe ktora to zauwazyla, a takie 'swieze' spostrzezenia najglebiej zapadaja w pamieci i najmilej sie je wspomina. Wiec badzcie tymi 1-szymi;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyslij mi swoje zdjęcie jestem ciekaw jak wyglądasz.
kochasiu .. TEŻ bym chciała swoje zdjęcie ... potrzebuje cię ;) (juz od wiellu lat poszukuję kochasia)
Zgadzam sie z Toba... i mowie tojako facet.. wiec przyznasz jest cos :))
Tylko widzisz.. mezczyzna tez czlowiek...a ludzi sa rozni... i przeważnie nawet jeśli się taki men na początku stara to z czasem.. niesteeetyyy......zapomina się o tym aby dbać o kobietę.. i tu jest błąd... tylko to jak z tym powiedzem o polaku madrym po szkodzie...
ale reasumujac a nie rozwodząc się nadto... ZGADZAM SIE !!! ważne są komplementy.. i dodam... ze jeśli nawet nie masz kolego (jeden i drugi) wprawy.. i nie bardzo ci te komplementy wychodzą... to ćwicz bracie ćwicz.. a zobaczysz... że i tobie to zaprocentuje...
:))
pozdrowionka...:)
dovena napisał(a):

> ...jesli chcecie zrobic wrazenie na kobiecie, doceniajcie
> zwlaszcza ja, spontanicznie i dziko, zaskakujcie, badzcie
> spostrzegawczy i subtelni. Prawienie komplementow to tez
> sztuka...

Witaj Doveno!
Coz to takiego komplement? To przede wszystkim slowo. Slowo, ktore w odpowiedniej chwili i o odpowiednim natezeniu emocji, wypowiedziane zostalo badz tez napisane. Ten kto sztuke slowa posiadl, a osobnikiem emocjonalnie dojrzalym jest, komplementy prawic potrafi. :)
Juz samym slowem wiele uczynic mozna. I jesli slowo, przez serce dyktowane, do adresata dociera, to na jego obliczu rumieniec powodowac moze.
Niedawno sam komplementow naprawilem co nie miara. Z pozytywnym (a jakze!) odbiorem sie spotkaly i spowodowaly reakcje: listu podobnego w zyciu nie dostalem!!! Coz za zar i plomien szczery!
Okazuje sie, ze i na osobnika plci tzw. brzydkiej, slowo podzialac w stanie jest!

Pozdrawiam szczegolnie cieplo!
ron
> listu podobnego w zyciu nie dostalem!!! Coz za zar i plomien
> szczery!

A gdzie to sie nalezy udac, zaby cos takiego otrzymac? Bo ja tez bym chcial :)
(choc moze nie koniecznie od tej samej osoby co Ty :)
No niestety tak już jest w tym życiu, że kobietom starczą komplementy /dovena/ , nam mężczyzną potrzebna jest PRAWDA,
a nie tam jakieś ble,ble,ble...

Inne tematy z forum Towarzyskie

terapia (120 odpowiedzi)

wątek dla wszystkich, którzy chcą się poczuć lepiej :) będzie to terapia grupowa ... zaproszone...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (28 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

Chcę kupić feromony (31 odpowiedzi)

Chcialbym kupić sobie feromony i wypróbować ich działanie ale nie jeśli chodzi o podryw ale w...

do góry