Widok

wizażystka Emilia Meloch z Redy- ktoś zna?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nie mam jeszcze makijażystki (na 21 sierpnia). Chciałam się zapisać do pani Iwony Donarskiej ale nie ma już wolnego terminu... Przez przypadek natknęłam się na panią Emilę, kiedy czesałam się w salonie w głąb pawilonów "Rewal", tam niedaleko Żabki :) Nie pamiętam nazwy salonu... Czy któraś z Was była malowana przez tą panią? Taka wysoka brunetka o figurze modelki.. Nie wiem czy się zapisać do Niej bo słyszałam już jedną niepochlebną opinię.. Albo może możecie polecić kogoś z Redy i okolic?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam, też jestem ciekawa :)
ja polecam usługi Pani Oli , profesjonalnie i bardzo miło , tel: 601940686 ,ruta.aleksandra@gmail.com
gosiek a pisalas do larte?
image
Ja już mam wizażystkę, z Wejherowa- B-Free :) O pani Emilii nadal nic nie wiem.
image
To wizażystka-stlistka,nie słyszałaś? ona głównie pracuje w Gdyni,w Redzie o ile sie orientuję przyjmuje dość rzadko,ale maluje świetnie,malowała moją koleżankę i jej siostrę i makijaże rewelacja. wiem ,że pracowała dla tv,i pracuje na pokazach mody oraz innych dużych przedsięwzięciach.
potwierdzam jest super.makijaze pierwsza klasa.to prawda ze pracuje na pokazach mody.szczerze polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam robiony makijaż ślubny przez tę Panią,najpiękniejszy jaki mogłam sobie wyobrazić,zachwycona jestem,polecam
malowala moja kolezanke,podobno masakra,ona chciala inaczej a ta ją po swojemu,nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziwne,poniewaz malowała moją mamę ,mnie i świadkową i nie narzucała swojej woli,pytała o wszystko ,doradzała ale nie robiła poprostu po swojemu.Makijaże były profesjonalnie zrobione.Pani Emilia jest miłą osobą i nie pasuje mi do niej to co piszesz.
nie korzystalas z jej uslug to nie krytykuj,niech sie wypowie dziewczyna ktorą malowala.
Bylam na probnym u P Emili i nie mam zastrzezen
nie znam tej pani ale ja polecam z czystym sercem też Emilię ale Skowronek :) naprawde piekne makijaże robi.
Pola Ty Pipko :) ukradlaś mi termin u wizażystki :) przez Ciebie bylam wciskana na chama hehehe u p Skowronek :) ale dalo rade. odezwij sie w koncu!!! odbierasz maile?? napisalam do Ciebie 2 dni temu , wyglądałaś slicznie, ale ja i tak lepiej :D:D heheh
albo Pola przejde sie do Ciebie :D daleko mamy ze hoho, zawsze o 2 dnomu za daleko, choć ta sama ulica :D:D tak bywa.
Polecam.
Ja osobiscie bylam bardzo zadowolona, na probnym i koncowym.
Pani Emilka zna sie na tym co robi, zreszta widac po niej samej.
Mieszka w Redzie - powiedzmy w centrum.
Salonu w glebi Rewalu juz dawno nie ma - i dzieki Bogu, tamtejsze fryzjerki byly slabsze od polsilwer. Pani Emilia, mieszka w tym budynku, teraz jest blondynka i do figury modelki wiele jej brakuje. Ale makijaz robi swietny!! Polecam wszystkim. Nie naciska ale doradza!!
macie namiar na ta pania emilke?
Mialam numer telefonu, niestety juz nie mam.
Mieszka w budynku Rewala na Mickiewicza.
Na parterze sa sklepy, w chemicznym kolo fryzjera na pewno maja jakis namiar na Pania Emilie. To znajome - bardziej kolezanki.
W necie jest jej adres ale nie bardzo wypada, tak sie wtarabanic komus do domu.
mogłaby któraś z Was wypowiedzieć się na temat kwoty jaką Pani Emilia bierze za makijaż próbny + ślubny ? Oraz czy dojeżdża do klientki ?
Na pewno dojezdza do klientki. Ja placilam za oba cos ok 120-130zl.
Juz dokladnie nie pamietam.
Dziewczyny Pani Emilia już nie zajmuje się wizażem 'chyba prowadzi firmę związana z handlem wewnątrzwspólnotowym.Moja siostra ją zna i powiedziała że wizaż i stylizacja to miała być chwilowa odskocznia od ciężkich tematów'coś w tym stylu.szkoda bo malowala fajnie 'co do fryzjerek to fakt porażka

Inne tematy z forum Reda

Kameralne Tarasy (74 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

do góry