Widok
No bo zobaczyły co to jest małżeństwo hahahahahaha
I teraz juz siedza cały czas w kuchni pichcą obiadki dla ukochanego pasibrzucha ktory przyjdzie z pracy ,uwali sie na kanape i bedzie wolał Gdzie obiad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nie mówiłem ze nie bedzie tak lekko ?
I teraz juz siedza cały czas w kuchni pichcą obiadki dla ukochanego pasibrzucha ktory przyjdzie z pracy ,uwali sie na kanape i bedzie wolał Gdzie obiad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nie mówiłem ze nie bedzie tak lekko ?
Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
zgadzam się z Agathą ,że jesteś sylvia strasznie wulgarna!!!! powiem szczerze,że momentami to otwierałam oczy ze zdumienia po przeczytaniu twoich odpowiedzi
był moment,ze mnie też Agatha troche wkurzała,ale to się zmieniło
zawsze z wielką ciekawością czytam co nam Agatka napisze :)))
uważam,że jesteś osobą z ogromną wiedzą na wszelkie tematy, ogromną życiową mądrością
dobra kończę, bo zaraz mnie ktoś oskarży ,że sie podlizuję
był moment,ze mnie też Agatha troche wkurzała,ale to się zmieniło
zawsze z wielką ciekawością czytam co nam Agatka napisze :)))
uważam,że jesteś osobą z ogromną wiedzą na wszelkie tematy, ogromną życiową mądrością
dobra kończę, bo zaraz mnie ktoś oskarży ,że sie podlizuję
a bardzo lubię Agathę!!!I zdania nie zmienię. Nawet jeśli nie do końca się zgadzamy (chciaż niezwykle rzadko się to zdarza) to potrafimy kulturalnie wymienić się naszymi poglądami i właśnie to sobie u Agathy cenię. Zarówno ja jak i zapewne Agatha wyrażamy nasze zdanie nie po to żeby uzyskac poklask u innych forumek. Każdy ma przecież prawo do zachowania własnej opinii. Nikt tutaj nikogo do niczego nie zmusza. Pozdrawiam serdecznie Agatha:)))
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url]
[/url]