Widok

Aukcje Allegro

Co sądzicie o aukcjach Allegro.Przejrzałam tą sronę www i mają ciekawe oferty,ale czy oby uczciwe?Jeżeli ktoś brał udział w tych aukcjach to proszę o odpowiedz.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupiłam 2 rzeczy na allegro od tzw ,, super sprzedawców" i jestem zadowolona. pozdrawiam:)
sam jestem spredawca i kupujacym na allegro , coz zdazaja sie rozni ludzie .Nie ufam tym co maja 0 slownie "zero"komentarzy , maja conajmniej 1/3 negatywnych lub nie maja aktywowanego konta .

*** nieczynne *****
Raz próbowałem coś sprzedać i się "naciąłem" (jakieś gnojki "rozwaliły" mi aukcję)...

Od tego czasu moja noga więcej na allegro nie postanęła.
Moje zdanie o aukcjach w Allegro jest takie, że uczciwiej jest już na stadionie X lecia....
gamrep napisał(a):

> (jakieś gnojki "rozwaliły" mi aukcję)...
>

? tzn. co konkretnie zrobiły, przecież jest jasny regulamin
dla zabawy wylicytowali cenę znacznie wyższą od wartości nominalnej przedmiotu (biletu). Potem stwierdził, że za taką cenę to ja go chcę oszukać.
Mógł bym zrobić nową aukcję... ale było już po terminie, w którym nabywca mógł by wykorzystać ten bilet.
gamrep napisał(a):
to co opisales jest dosc czestym zjawiskiem na allegro . dlatego nalezy scisle monitorowac aukcje oraz zastrzec ze "wylicytowane = kupione "
takze licytujesz wiesz co robisz - nie odwoluje ofert .ja tak robie i jak narazie nacielem sie tylko raz

*** nieczynne *****
Teraz może bym się bardziej "zabezpieczył"
To było dośc dawno... ale skutecznie zniechęciło mnie do kożystania z jakichkolwiek serwisów aukcyjnych. Ufam tylko sklepom (i to też po dokładnym ich sprawdzeniu - cień podejrzenia i tracą klienta (czyli mnie) )
gamrep napisał(a):

> Teraz może bym się bardziej "zabezpieczył"
jak kupujesz to kupuj od ludzi ktorzy maja duzo komentarzy , podaja jakis namiar poczta , telefon .

*** nieczynne *****
Ja się zalogowałam,ale też nie mam aktywnego konta.A raczej na kupno się nastawiam niż na sprzedaż.

Kupiłem parę książek i kabel do telefonu (nowy) i wszystko było OK.

Pozdrawiam.
Czy do Allegro można się tylko zalogowaś z komputera w którym się to zrobiło pierwszy raz???W pracy loguję się bez problemu,a w domu nie mogę :(Podaj,ze zły login albo hasło.Co jest.....???
Heeeeeelp

Ja tam iałem bardzo ale narprawde bardzo miłą obsluge na allegro. Kontakt był super a jak zadzwoniłem do kolesia powiedzieć ze paczka jest uszkodzona(POZDROWIENIA DLA POCZTY POLSKIEJ) to mi wysłał oczywiście nowy sprzęt dorzucił zapasową igłe(kupowałem gramofon) i jeszcze przesłał mi spowrotem siano za koszty przesyłki. I w dodatku dzwonił do mnie kilka razy by przeprosić za to że poczta rzucała paczka :) generalnie poprostu GITES
Czyli jednak są uczciwi ludzie jeszcze na tym świecie :)To dobrze :P

Inne tematy z forum Towarzyskie

Sex... (11 odpowiedzi)

Sex, wszedzie, na bilbordach, na plakatach, w mediach. Czy to znak naszych czasow, czy towar, a...

Kobieta która lubi sex. Obopólna współpraca (4 odpowiedzi)

Cześć jestem osobą prywatną żadna agencja!!!! Szukam kobiety która lubi sex i czerpać z tego...

Testerk wierności (5 odpowiedzi)

Hej , podejrzewasz ze Twój Partner Ciebie zdradza? Z chęcią to sprawdzę za mała opłata...;)

do góry