Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Niesamowite podejście do dzieci wątek zamknięty Panie zajmujące się dziećmi w Cototu mają tak mądre podejście do dzieci, że...
~Maria
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 czerwca 2014

Pełna pomyłka szkoda czasu i pieniędzy na takie miejsce wątek zamknięty Nie wiem jak długo ta opinia utrzyma się na trojmiesto.pl ale moze kilka osób...
~Mateusz
3

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 lipca 2013

Rewelacja! wątek zamknięty Miejsce idealne pod chyba każdym względem dla dzieci w różnym wieku -...
~Gosia
-

dodano: 11 marca 2014

naprawdę fajne miejsce wątek zamknięty Zdecydowanie polecam, bezpiecznie, miła obsługa - widać, że chce się im...
~mami
-

dodano: 5 marca 2014

mama 7-latka - opinia wątek zamknięty Mój 7-letni syn uczestniczył w tegorocznych feriach. Był bardzo zadowolony i...
~mama 7-latka
-

dodano: 1 lutego 2014

Rewelacja wątek zamknięty A ja myślałam, ze takie place zabaw sa tylko "na Zachodzie" :) A tu...
~mama Piotrusia
-

dodano: 30 stycznia 2014

zdecydowanie polecam wątek zamknięty Urodzinki naszej córeczki bardzo udane, a najlepsza była animatorka - p....
~Pawel
-

dodano: 27 stycznia 2014

urodzinki wątek zamknięty Urodzinki niby udane, pani się dziećmi cały czas zajmuje ale temat: bal dla...
~abaszka
-

dodano: 18 listopada 2013

świetne miejsce wątek zamknięty Świetne miejsce na wyprawienie urodzinek. Pani animatorka doskonale radziła...
~Mama
-

dodano: 18 września 2013

J - opinia wątek zamknięty Jesteśmy zadowoleni z półkolonii na których była córka- 9 lat. Mili...
~J
-

dodano: 4 września 2013

Półkolonie 2013 wątek zamknięty Moja 8 letnia córka uczestniczyła w tygodniowych półkoloniach w Krainie...
~Ania
-

Świetne półkolonie wątek zamknięty Skorzystaliśmy z oferty półkolonii i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystko...
~koralik
-

urodzinki:) wątek zamknięty W niedzielę nasz synek miał 5 urodzinki:) bardzooo fajnie było!! dzieci...
~Kasia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 grudnia 2012

Nie polecam wątek zamknięty Albo nie trafiłam na w termin albo zawsze tam tak jest. Było bardzo...
~Wiola
-

dodano: 7 listopada 2012

Nietypowy plac zabaw.. wątek zamknięty Moja coreczka bardzo lubi chodzic do tego miejsca. Nie ma tam basenu...
~ruda
-

dodano: 20 października 2012

Tak sobie wątek zamknięty Znajoma namówiła mnie byśmy wzięły swoje dzieci do tego miejsca. Jakoś...
~KarinaR
-

dodano: 18 października 2012

~iwona
-

dodano: 31 sierpnia 2012

Polecam na urodzinki wątek zamknięty Świetne miejsce zarówno dla dziecka jak i rodziców! Niezwykły plac zabaw,...
~Tata Amelki
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 czerwca 2012

Polecam goraco! wątek zamknięty Super miejsce zarówno dla dziecka jak i dla mamy i taty! Niezwykły plac...
~Mama Tymka
-

dodano: 1 maja 2012

To był dobry wybór wątek zamknięty Nie przepadamy za urodzinami organizowanymi w tego typu miejscach, bo...
~Agata
-

dodano: 13 kwietnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry