Jestem stałą klientką sklepów Douglas i stwierdzam jedno że obsługa w sklepie w Madisonie jest najgorsza. Panie mają lekceważący i nonszlancki stosunek do klienta, podają ceny towarów przez telefon a potem przy zakupie OKAZUJE się iż nastąpilła pomyłka..na rzecz klienta oczywiście. Poproszone o odłożenie towaru, podczas rozmowy telefonicznej, rzekomo to czynią...a potem przyjeżdżając okazuje się..że KTOŚ przeoczył i zapomniał. Takie sytuacje niestety nie były jednorazowe.Chodzą po sklepie jak mimozy, jakby to one były eksponatami.Ostatnio szukałam kremu i po kilkunastu minutach błądzenia wsród półek pojawiła się Pani która generalnie nie potrafiła powiedzieć nic o produkcie. Myślę że baaardzo daleko im do profesjonalizmu.Traktowanie w ten sposób klienta w tym jednym sklepie rzuca niechlubny cień na pozostałe. Najmilsze,najsympatyczniejsze z pełnym profesjonalizmem Panie z obsługi miałam zaszczyt spotkać w sklepie w Porcie Rumia.Czyżby dlatego iz kawałek od Trójmiasta??? Wynika że czasami warto nadłożyć drogi.
Douglas
Wątek dotyczy: Galeria Handlowa Madison
Robiłem zakupy w Douglasie i muszę przyznać że zostałem bardzo profesjonalnie obsłużony. Sprzedawczyni zaproponowała mi prezent który okazał się strzałem w dziesiątkę. Aby więcej takich sklepów:)
Galeria Handlowa Madison | (kategoria: Centra handlowe)
- Architektura i aranżacja wnętrza: 4
- Dodatkowe usługi: 4
- Różnorodność sklepów: 4
- Ocena ogólna: 5
* maksymalna ocena 6
Re: Douglas

nowy wątek
Moja ocena