Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ABSOLUTNIE POLECAM wątek zamknięty Z całym przekonaniem absolutnie polecam Szkółkę. Moim instruktorem był Paweł....
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 marca 2011

Polecam wszystkim, którzy myślą, że nie umieją jeździć!!! Oni was nauczą! wątek zamknięty Prawo jazdy zdane za pierwszym razem ;D, bardzo starałam się, żeby jechać jak...
~Ula
-

dodano: 7 stycznia 2011

Polecam wątek zamknięty Szczerze polecam OSK Feniks. Świetni instruktorzy, fajna atmosfera, nic tylko...
~Adrian
-

dodano: 16 grudnia 2010

Polecam Pana Marcina !!! wątek zamknięty Super instruktor, wszystko mi wytłumaczył .. Dzięki niemu dobrze czuję się za...
~Patrycja
-

dodano: 23 listopada 2010

OSK FENIKS JAZDA POD DOBRYMI SKRZYDLAMI WSPANIALYCH INSTRUKTOROW wątek zamknięty Najlepsza szkola w Trojmiescie. Bardzo dobra i przyjazna atmosfera, wspaniali...
~Grzegorz
-

dodano: 21 października 2010

OSK Feniks - gorąco polecam wszystkim właśnie tą szkołę jazdy :) :) wątek zamknięty Najlepsza szkoła w Trójmieście. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu (...
~Aneta :)
-

dodano: 7 października 2010

OSK Feniks - najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku wątek zamknięty Zdecydowałem się na Feniksa czytając opinię absolwentów i muszę szczerze...
~Krzysiek
-

dodano: 12 sierpnia 2010

100% ZADOWOLENIA!!!:) wątek zamknięty z przyjemnoscia polecam kurs w feniksie!!!!:) a w szczegolnosci instruktora...
~Asia ;]
-

dodano: 10 lipca 2010

Jazdy dodatkowe wątek zamknięty Jazdy z Pawłem: + miła atmosfera + powtarzanie manewrów do skutku, które...
~:-)
-

dodano: 5 lipca 2010

Gwiazdeczka wątek zamknięty Polecam wszystkim!Bez wątpienia najlepsza szkoła w 3mieście!Dogodne terminy...
~Justynka
-

dodano: 30 czerwca 2010

Polecam! wątek zamknięty jak już moi przedmówcy pisali, lepiej wybierać mniejsze ośrodki - tam...
~Piotrek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 22 czerwca 2010

Zadowolony Gumiś :) wątek zamknięty Nie rozumiem nad czym tu sie zastanawiać ? Tylko Feniks nadaje sie do użytku...
~Kasia
-

dodano: 17 czerwca 2010

SUPER SZKOŁA !!! wątek zamknięty Polecam wszystkim, którzy chcą jeździć naprawdę dobrze i czuć się pewnie na...
~Emilia
-

dodano: 10 maja 2010

Najlepsza szkoła:D wątek zamknięty Zdałam za pierwszym razem!!! Dlaczego??? Bo Paweł sie nie poddał i z...
~Pusia Medalistka
-

dodano: 23 kwietnia 2010

Polecam serdecznie ! wątek zamknięty Jeśli chcesz trafić do szkoły, która traktuje swoich kursantów naprawdę...
~Patryk Pawuska
-

dodano: 15 kwietnia 2010

Polecam wszystkim!!! wątek zamknięty Pana Macieja, polecam wszystkim chcącym zdać egzamin bez stresowo. Miła...
~Ela
-

dodano: 8 kwietnia 2010

Oczywiście, że tak!!! Róbcie prawka właśnie tu!!! wątek zamknięty Ja oczywiście dołączam się do tego co napisała moja poprzedniczka. Wprawdzie...
~Misia
-

Gorąco polecam!!! wątek zamknięty Z całkowita szczerością, popartą faktami- zdane prawo jazdy!, polecam szkołę...
~Ania
-

Oby więcej takich instruktorów!!! wątek zamknięty Oby więcej takich instruktorów!!! Ta szkoła nie bez powodu w rankingu szkół...
~Reni
-

dodano: 7 kwietnia 2010

Naprawdę warto!!! wątek zamknięty Naprawdę warto nauczyć jeździć się autkiem pod okiem fajnych i naprawdę...
~Ewelina
-

dodano: 26 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
45

45

wątków

do góry