Widok

Gdzie w Gdyni Dom??

Witam, mam takie pytanie, gdzie w Gdyni lub bardzo bliskich okolicach można kupić dom ,chodzi mi o jakieś takie osiedla z domkami, mogą być szeregowce lub blizniaki.Oczywiscie chodzi mi o świeżo wybudowane,max 10 lat. Z góry dziekuje za odpowiedz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
>"Jaworowe Wzgórze" w Suchym Dworze, już stoją i dalej powstają.

>Oksywie - na ul. Dicmana, Spółdzielnia Lotnik/czy Lotnia buduje podobno bliźniaki.
bardzo ladne osiedle domkow-blizniakow: Euro Styl, Zielona Dolina, jak dla mnie super, z pelna infrastruktura:
http://www.eurostyl.com.pl/zielonadolina.html
Uwaga na Eurostyl.Spryciarze kupują taniej...a frajerzy mają kompletnie skopane ogrzewanie na jeszcze fajniejszym osiedlu nad jeziorem w Chwaszczynie.
a na czym polega to skopane ogrzewanie? z ciekawosci pytam...
Złym doborze pomp ciepła do ogrzania całkowitej kubatury budynków, zabyt mała ilość odwiertów.Miało być energooszczędne...a wyszło...tak,że pompy ciepła)spręzarka) zużywa do pracy około11 kW/H pracy...przy minus 15st.
Mieszkania zimne, wentylacja grawitacyjna powoduje wsteczne ciągi zimnego powietrza do mieszkań. Do tego jeszcze inne niespodzianki.Odpadające częsci elewacji po 2 latach...
Muszę jednak pochwalić Pana Prezesa Eurostyl za to,że chce nam pomóc....lub bierze za to wszystko odpowiedzialność. Przyznaję im za to dużego plusa i jak dla mnie Eurostyl jest godnym partnerem do robienia interesów z nimi.Brawo Pnie Prezesie!!!
Jeśli tylko naprawicie to nieszczęsne ogrzewanie będę Was chwalić ile się da.
a moze przy pompie ciepla wentylacja powinna byc mechaniczna jednak, wtedy bylyby mniejsze straty ciepla? tak tylko glosno mysle...
Przy pompie ciepla w tzw. obiegu wody niskotemperaturowym powinnismy miec ogrzewanie podlogowe!A nie pieprz... kaloryfery, ktore sa nie wydolne..i zimne,,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Właśnie sprzedaję taki dom o jakim Pani pisze.
Blisko Gdyni, zabudowa bliźniacza, okolica spokojna, osiedle domów jednorodzinnych. Niedaleko plaża, las.

Gdyby była Pani zainteresowana - karolina.1011@gmail.com

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Rabata z różami (5 odpowiedzi)

Chciałbym założyć przy domu osobną rabatę z różami, tak aby wyglądała pięknie nie tylko w okresie...

sąsiedztwo hal typu 7R i Panattoni (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was mieszka w pobliżu takiej hali i może powiedzieć czy jest to uciążliwe. W mojej...

do góry