Widok
Spoko, nie będziemy gospodarza naciągać, każdy zaopatrzy się we własnym zakresie! Ja postaram się zrobić gar czegoś ciepłego. Z parkowaniem Matiza nigdy nie było problemów, nawet w Parku Regana :P więc nie oczekuję specjalnego miejsca! Jak czegoś zbraknie to skoczymy i dokupimy , tak jak ostatnio z Crossem :)
Ok. Proszę zatem wszystkich zaproszonych o potwierdzenie swojej obecności na PW. Muszę policzyć ile nas będzie:)
Aby nie było za dużo jedzenia, a nie chcę żeby się zmarnowało, to ja organizuję między innymi:
- grill z węglem (mam 3 worki, powinno wystarczyć)
- sztućce/talerzyki są
- napoje (piwo, o ile ktoś będzie miał ochotę, napoje gazowane, soki)
- mięso na kebab (3kg)
- karkówkę (jak ładną uda mi się dostać) (2kg)
- sałatkę zrobi Halewiczowa
Jeżeli ktoś chce jeszcze w czymś partycypować, to już wie, co będzie - także, żeby się nie dublować, niech weźmie ze sobą to, czego nie ma powyższej liście.
Ponieważ w sobotę ma być wściekle zimno, także tak jak pisałem wcześniej, grillujemy na zewnątrz ale jemy wewnątrz.
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania związane z dojazdem, organizacją, etc., to proszę dać mi znać na PW. O 13 wyjeżdżam i będę dopiero dostępny jutro przed południem.
Aby nie było za dużo jedzenia, a nie chcę żeby się zmarnowało, to ja organizuję między innymi:
- grill z węglem (mam 3 worki, powinno wystarczyć)
- sztućce/talerzyki są
- napoje (piwo, o ile ktoś będzie miał ochotę, napoje gazowane, soki)
- mięso na kebab (3kg)
- karkówkę (jak ładną uda mi się dostać) (2kg)
- sałatkę zrobi Halewiczowa
Jeżeli ktoś chce jeszcze w czymś partycypować, to już wie, co będzie - także, żeby się nie dublować, niech weźmie ze sobą to, czego nie ma powyższej liście.
Ponieważ w sobotę ma być wściekle zimno, także tak jak pisałem wcześniej, grillujemy na zewnątrz ale jemy wewnątrz.
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania związane z dojazdem, organizacją, etc., to proszę dać mi znać na PW. O 13 wyjeżdżam i będę dopiero dostępny jutro przed południem.
Polana Redłowska w Gdyni bardziej szczegółowo nie można bo H ma pierdziela jak bluzga na wszystkich no i jest ochrona danych osobowych. Nie dziwi ze H ostro krytykuje Gdańszczan :-)
Czujcie się bezpieczni przestrzegajcie prawa lokalnego dotyczącego zgromadzeń powyżej 15 osób i oczywiście nie bawcie się na gminnym gruncie podlegającym ochronie prawnej przyrodniczej i konserwatorskiej:-). Dla waszego bezpieczeństwa dopilnujemy abyście nie jechali po pijanemu autami.
Czujcie się bezpieczni przestrzegajcie prawa lokalnego dotyczącego zgromadzeń powyżej 15 osób i oczywiście nie bawcie się na gminnym gruncie podlegającym ochronie prawnej przyrodniczej i konserwatorskiej:-). Dla waszego bezpieczeństwa dopilnujemy abyście nie jechali po pijanemu autami.
Tak być nie powinno. Publicznie złożyłeś deklarację że udostępnisz miejscówkę na grilla i publicznie ta sprawa powinna być dalej prowadzona.
Zakładam też że jeżeli grill będzie to na niego będzie mógł przyjść każdy zainteresowany bywalec forum. No chyba że ma być to impreza tylko dla wybranych gdzie należy zgłosić swój akces i czekać na akceptację.
A ponieważ termin nadchodzi wielkimi krokami czas żebyś się zdeklarował.
Zakładam też że jeżeli grill będzie to na niego będzie mógł przyjść każdy zainteresowany bywalec forum. No chyba że ma być to impreza tylko dla wybranych gdzie należy zgłosić swój akces i czekać na akceptację.
A ponieważ termin nadchodzi wielkimi krokami czas żebyś się zdeklarował.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Zaproszenia będą dla osób, które zgłoszą się do mnie na PW - w szczególności stali bywalcy forum będą mile widziani. Jeśli chciałbyś zaszczycić mnie swoją obecnością (oczywiście małżonka również jest zaproszona), daj proszę znać na PW, dziękuję.
Zapraszam w sobotę, 27 października 2012, godzina 17. Niestety, piątek 26-go odpada, mam wyjazd do Warszawy i zapewne późno wrócę.
Zapraszam w sobotę, 27 października 2012, godzina 17. Niestety, piątek 26-go odpada, mam wyjazd do Warszawy i zapewne późno wrócę.
Wszystko zależy od tego gdzie i w jakich godzinach grill miałby być.
Zróbmy może tak że Ty określ ma PW czas i miejsce (chociaż w przybliżeniu) a ja się wtedy zdeklaruję czy w imprezie wezmę udział. Dziękuję:)
Zróbmy może tak że Ty określ ma PW czas i miejsce (chociaż w przybliżeniu) a ja się wtedy zdeklaruję czy w imprezie wezmę udział. Dziękuję:)
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Nie chodziło mi o dokładny adres. Ten już zresztą znam :)
Dobrze by było natomiast żeby ewentualni uczestnicy deklarowali swój udział tu na forum. Wskazane jest wiedzieć kto będzie na grillu.
No i tradycyjnie czy jest jakiś plan B w razie niesprzyjającej pogody.
Hal jak mi się plany wyklarują to dam znać na PW. Tu oczywiście też zgłoszę swój akces.
Dobrze by było natomiast żeby ewentualni uczestnicy deklarowali swój udział tu na forum. Wskazane jest wiedzieć kto będzie na grillu.
No i tradycyjnie czy jest jakiś plan B w razie niesprzyjającej pogody.
Hal jak mi się plany wyklarują to dam znać na PW. Tu oczywiście też zgłoszę swój akces.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Ten samochód deklarujesz w imieniu Sadyla czy jedziesz swoim ?
Skoro towarzystwo zapowiada się tak miłe to natenczas mogę zadeklarować 95% naszej obecności. Potwierdzę w ciągu dwóch, trzech dni.
I nadal nurtuje mnie plan B.
Skoro towarzystwo zapowiada się tak miłe to natenczas mogę zadeklarować 95% naszej obecności. Potwierdzę w ciągu dwóch, trzech dni.
I nadal nurtuje mnie plan B.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Samochód z Sadylem w roli kierowcy i partnera do tańca
w planie B. Jakoś mi wybaczy samowolkę ,ale napisał że pojedzie.
Więc w jego imieniu też.
Z wypadem do klubu może być gorzej, gdyż tym razem będą
odbywały się imprezy Halloweenowe .
Możemy ewentualnie wybrać klub i zrobić rezerwację.
Ostatecznie po grillu ,rozjechać się do domków
w planie B. Jakoś mi wybaczy samowolkę ,ale napisał że pojedzie.
Więc w jego imieniu też.
Z wypadem do klubu może być gorzej, gdyż tym razem będą
odbywały się imprezy Halloweenowe .
Możemy ewentualnie wybrać klub i zrobić rezerwację.
Ostatecznie po grillu ,rozjechać się do domków
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Na ile pamiętam, to Hal deklarował, ze miejsce jest zadaszone - zatem z deszczem nie ma problemu.
Gorzej, jesli będzie arktycznie zimno - aczkolwiek nie sądzę.
Co do auta - nie wiem, czy będę jechał samochodem i go tam zostawię, czy komunikacją publiczną.
Jesli autem - to oczywiście mogę Was zabrac.
Być może będe miał jeszcze przynajmniej 1 miejsce - bo z zeznań Jolki wynika, że jeśli pojedzie, to dopiero po 18:00
Ale na 100% dam znać w czwartek-piątek.
Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
Gorzej, jesli będzie arktycznie zimno - aczkolwiek nie sądzę.
Co do auta - nie wiem, czy będę jechał samochodem i go tam zostawię, czy komunikacją publiczną.
Jesli autem - to oczywiście mogę Was zabrac.
Być może będe miał jeszcze przynajmniej 1 miejsce - bo z zeznań Jolki wynika, że jeśli pojedzie, to dopiero po 18:00
Ale na 100% dam znać w czwartek-piątek.

Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
Dobrze byłoby, jakbyś podał wskazówki logistyczne, typu:
- czy jest oświetlenie, czy bierzemy znicze?
- czy bierzemy węgiel?
- czy jest szansa na ognisko? Nawet nieduże - zawszeć to przyjemniej przy ogniu (jesli nie pada) niż w pomieszczeniu.
(Woody Allen)
- czy jest oświetlenie, czy bierzemy znicze?
- czy bierzemy węgiel?
- czy jest szansa na ognisko? Nawet nieduże - zawszeć to przyjemniej przy ogniu (jesli nie pada) niż w pomieszczeniu.

(Woody Allen)
I jeszcze jedno:
Myślę, że Hal nie będzie mi miał za złe, jeśli uchylę nieco rąbka lokalizacji:
Miejsce jest b. dobrze skomunikowane - zarówno trolejbusowo jak i SKM-kowo :)
Porównywalnie (a nawet znacznie lepiej jeśli chodzi o SKM) do Parku Kolibki.
(Woody Allen)
Myślę, że Hal nie będzie mi miał za złe, jeśli uchylę nieco rąbka lokalizacji:
Miejsce jest b. dobrze skomunikowane - zarówno trolejbusowo jak i SKM-kowo :)
Porównywalnie (a nawet znacznie lepiej jeśli chodzi o SKM) do Parku Kolibki.

(Woody Allen)
Po kolibkowym grillu w bagażniku walał mi się jakiś znicz.
Zapaliłem w czwartek w zeszłym tygodniu Od dwóch dni obserwuję, jak dogorywa - ale nadal się pali :)
Jestem ZA.
Hal nie określa warunków brzegowych - to może umówmy się sami:
Jeden (nieduży) znicz na jednego człowieka. Panie: czerwone. Panowie: zielone. Reszta: białe :)
(Woody Allen)
Zapaliłem w czwartek w zeszłym tygodniu Od dwóch dni obserwuję, jak dogorywa - ale nadal się pali :)
Jestem ZA.
Hal nie określa warunków brzegowych - to może umówmy się sami:
Jeden (nieduży) znicz na jednego człowieka. Panie: czerwone. Panowie: zielone. Reszta: białe :)

(Woody Allen)
Cóż ,ja wiem jak wyglądają osoby z poprzedniego grilla jak i
gospodarz . Ale nie ma problemu. Zapraszam na stronę http://www.jolkafasolka.pl i wybierzcie sobie co chcecie do przebrania.
Postaram się zaktualizować wszystkie stroje.
Cięzarówka nie jest potrzebna, wystarczy mały osobowy samochód.
gospodarz . Ale nie ma problemu. Zapraszam na stronę http://www.jolkafasolka.pl i wybierzcie sobie co chcecie do przebrania.
Postaram się zaktualizować wszystkie stroje.
Cięzarówka nie jest potrzebna, wystarczy mały osobowy samochód.
Uściślijmy.
Na grilla potrzeba:
- grill (nie wiem czy trzeba przytargać czy będzie)
- znicz (sztuka na osobę)
- strawa i napitki (każdy we własnym zakresie)
- dobry humor i pozytywne nastawienie (obowiązkowo)
Na grilla nie potrzeba:
- węgla (gospodarz twierdzi że we wsi węgla dużo)
- ciepłych ubrań (gospodarz zapewnia schronienie przed zimnem i deszczem więc odmrożenia nam nie grożą)
Swoją obecność zadeklarowali:
- gospodarz
- Sadyl
- M-tucha
- Jolkafasolka
- Drakas + 1
- Ja z żoną na 99%
Wybaczcie jeżeli kogoś pominąłem.
A co z pozostałymi?
Sissel
Wezenek
Aj
Kocio
ULL
Kaja
Vilette
Optymistka
i inni
Na grilla potrzeba:
- grill (nie wiem czy trzeba przytargać czy będzie)
- znicz (sztuka na osobę)
- strawa i napitki (każdy we własnym zakresie)
- dobry humor i pozytywne nastawienie (obowiązkowo)
Na grilla nie potrzeba:
- węgla (gospodarz twierdzi że we wsi węgla dużo)
- ciepłych ubrań (gospodarz zapewnia schronienie przed zimnem i deszczem więc odmrożenia nam nie grożą)
Swoją obecność zadeklarowali:
- gospodarz
- Sadyl
- M-tucha
- Jolkafasolka
- Drakas + 1
- Ja z żoną na 99%
Wybaczcie jeżeli kogoś pominąłem.
A co z pozostałymi?
Sissel
Wezenek
Aj
Kocio
ULL
Kaja
Vilette
Optymistka
i inni
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Będziesz w tej sukni stać w urzędzie;)
Jako główna Druhna;) w najbardziej różowym różu:D:D:D
A co do spotkania..... powtórzę się, ale zazdroszczę.
Może się jednak okazać, że w listopadzie pewna sądowa sprawa i tak mnie ściągnie to PL, to może znajdą się chętni by z TB się piwa napić;)
Jako główna Druhna;) w najbardziej różowym różu:D:D:D
A co do spotkania..... powtórzę się, ale zazdroszczę.
Może się jednak okazać, że w listopadzie pewna sądowa sprawa i tak mnie ściągnie to PL, to może znajdą się chętni by z TB się piwa napić;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
TB żadnego ale to żadnego różu ble xx
to ja sie rozchoruję - ból zęba, nie wiem mega migrena??? cokolwiek tylko nie róz a poza tym mamy sie bić przy tym stole?? ja ustępuję pierwszeństwa młodszym :P
Cross - ty to ludzki jednak jestes...
JF - suwaczkom NIE- wystarczy nasza obecność ...
a Admin też będzie???
to ja sie rozchoruję - ból zęba, nie wiem mega migrena??? cokolwiek tylko nie róz a poza tym mamy sie bić przy tym stole?? ja ustępuję pierwszeństwa młodszym :P
Cross - ty to ludzki jednak jestes...
JF - suwaczkom NIE- wystarczy nasza obecność ...
a Admin też będzie???
Nie poznaję Crossa. Rozgadany taki ostatnio :)
m_tucha on zawsze był ludzki, tylko troszkę mrukliwy, ale napęd ponoć ma atomowy :)
Cross... czekałam od dawna na tę imprezę, ale potwierdzę mając 100% pewności. Teraz akurat jest dość trudny czas... Oczywiście jestem dobrej myśli.
Admin wydał z siebie dźwięki :))) Gęba bardzo adminowa :)
m_tucha on zawsze był ludzki, tylko troszkę mrukliwy, ale napęd ponoć ma atomowy :)
Cross... czekałam od dawna na tę imprezę, ale potwierdzę mając 100% pewności. Teraz akurat jest dość trudny czas... Oczywiście jestem dobrej myśli.
Admin wydał z siebie dźwięki :))) Gęba bardzo adminowa :)
Z Luckiem rozmawiałem przedwczoraj i prawdopodobnie Go nie będzie.
Sissel (jak pisała) zdeklaruje się, jak będzie pewna.
Wezenek - podobnie
Natomiast jest cisza ze strony:
- Aja
- kaji
- Vilette
- Bartka
- Oopty
- Violcii
Wiem, ze żyją i funkcjonują na forum - ale skoro brak deklaracji, to zapewne są w podobnej sytuacji jak Sissel, czyli nie mają 100% pewności.
Brak takze deklaracji innych osób - które już wczesniej miały być i im cos nie wypaliło, np.:
- wkurzonej
- Moniki
- tulipanny
Sissel (jak pisała) zdeklaruje się, jak będzie pewna.
Wezenek - podobnie
Natomiast jest cisza ze strony:
- Aja
- kaji
- Vilette
- Bartka
- Oopty
- Violcii
Wiem, ze żyją i funkcjonują na forum - ale skoro brak deklaracji, to zapewne są w podobnej sytuacji jak Sissel, czyli nie mają 100% pewności.
Brak takze deklaracji innych osób - które już wczesniej miały być i im cos nie wypaliło, np.:
- wkurzonej
- Moniki
- tulipanny
@Hal:
Da sie zrobić.
Wczoraj doszedłem do wniosku, że w podanej lokalizacji auto jest bez sensu. Niedzielna wyprawa, żeby je odebrać to mordęga (przećwiczone dwakroć). Na ognisko musiałem (bagaznik z drewnem).
Ale na grilla nie ma potrzeby. Skoro nawet węgla nie trza...
A zatem, jeśli nie jadę autem - nie jestem ograniczony czasowo przez współpasażerów.
Mogę być godzinę wczesniej.
A moze w ogóle zrobimy grilla o 16?
Teraz szybko się ściemnia - mielibysmy szanse zacząć jeszcze w świetle dnia.
A jak ktoś dojedzie póxniej to przecież też nic się nie stanie?
@Jolka:
Imprezę przebierankową proponuję zrobić u Ciebie. Nie trzeba targać ciuchów - a i przebrać się mozna kilka razy :)
No i - jest to pomieszczenie ogrzewane, zatem mozna i zimą :)
Da sie zrobić.
Wczoraj doszedłem do wniosku, że w podanej lokalizacji auto jest bez sensu. Niedzielna wyprawa, żeby je odebrać to mordęga (przećwiczone dwakroć). Na ognisko musiałem (bagaznik z drewnem).
Ale na grilla nie ma potrzeby. Skoro nawet węgla nie trza...
A zatem, jeśli nie jadę autem - nie jestem ograniczony czasowo przez współpasażerów.
Mogę być godzinę wczesniej.
A moze w ogóle zrobimy grilla o 16?
Teraz szybko się ściemnia - mielibysmy szanse zacząć jeszcze w świetle dnia.
A jak ktoś dojedzie póxniej to przecież też nic się nie stanie?
@Jolka:
Imprezę przebierankową proponuję zrobić u Ciebie. Nie trzeba targać ciuchów - a i przebrać się mozna kilka razy :)
No i - jest to pomieszczenie ogrzewane, zatem mozna i zimą :)
Dobsze Sadylku ,tylko ostatnio mnie zastrzeliłeś liczbą
osób mogących się u mnie spotkać.
Sadyl liczbę określił na 7. W takim razie musimy pobić wynik.
Jeżeli zdecydujecie się na wcześniejszą godzinę ,to 16 może
nie pasować osobom pracującym w sobotę.
Niestety wyjątkowo pracuję do 17-18,więc ewentualnie dojadę.
Jeżeli to jest teren prywatny ,to Hall ma chyba oświetlenie?
osób mogących się u mnie spotkać.
Sadyl liczbę określił na 7. W takim razie musimy pobić wynik.
Jeżeli zdecydujecie się na wcześniejszą godzinę ,to 16 może
nie pasować osobom pracującym w sobotę.
Niestety wyjątkowo pracuję do 17-18,więc ewentualnie dojadę.
Jeżeli to jest teren prywatny ,to Hall ma chyba oświetlenie?
> 16 może nie pasować osobom pracującym w sobotę.
Dojadą póxniej, W czym problem?
Chyba, że Hal punkt 16 zamknie bramę i spuści stado wściekłych mopsów :)
> Hall ma chyba oświetlenie?
Pisał, że ma. Czytasz nieuważnie :)
(Woody Allen)
Dojadą póxniej, W czym problem?
Chyba, że Hal punkt 16 zamknie bramę i spuści stado wściekłych mopsów :)
> Hall ma chyba oświetlenie?
Pisał, że ma. Czytasz nieuważnie :)

(Woody Allen)
Zazdroszczę Ci TB, ja nigdy nie miałam okazji zostać PPD. W oststnim 10 leciu najdłużej jak miałam wolne to 2 tygodnie, był to urlop.
Od czasu zakończenia liceum nigdy nie zdarzyło mi się aby mieć okazję pobyć w domu dłużej niż 3 tygodnie. O miesiącu nie śmimiem marzyć! Powiem krótko, jak masz okazję to korzystaj!
Od czasu zakończenia liceum nigdy nie zdarzyło mi się aby mieć okazję pobyć w domu dłużej niż 3 tygodnie. O miesiącu nie śmimiem marzyć! Powiem krótko, jak masz okazję to korzystaj!
> z Wrzeszcza 15.07 lub 15.37
To co Cross? 15:37?
W punkcie zero będziemy ok. 16:05
Wsiadacie we Wrzeszczu czy na Polibudzie?
> na końcówkę party ,chyba się załapię?
Zauważ Jolka, że mimo iż zaczynamy coraz wcześniej - to kończymy coraz później. Bądź zatem dobrej mysli.
Chyba, że Gospodarz nas pogoni albo sąsiedzi wezwą służby porządkowe ;)
To co Cross? 15:37?
W punkcie zero będziemy ok. 16:05
Wsiadacie we Wrzeszczu czy na Polibudzie?
> na końcówkę party ,chyba się załapię?
Zauważ Jolka, że mimo iż zaczynamy coraz wcześniej - to kończymy coraz później. Bądź zatem dobrej mysli.
Chyba, że Gospodarz nas pogoni albo sąsiedzi wezwą służby porządkowe ;)
Żona oczywiście będzie. Co do pisania na forum będziecie mieli w sobotę okazję sami ją przekonać.
sadyl
"To co Cross? 15:37?"
Będę jechał tą kolejką ale ie wiem czy będę wsiadał we Wrzeszczu. Dam znać na komórkę w sobotę
sadyl
"To co Cross? 15:37?"
Będę jechał tą kolejką ale ie wiem czy będę wsiadał we Wrzeszczu. Dam znać na komórkę w sobotę
Stanisław Lem
Stanisław Lem
> Jasia Wędrowniczka nie będzie^^ Musiałby ktoś ze mną zakład wygrać.
To może załóżmy się, że Jasia nie będzie? :)
A poważnie: nie przesadzaj z gościnnością bo się towarzycho rozpuści i na każdej następnej imprezie też będzie chciało mieć wszystko podetknięte pod nos.
(Woody Allen)
To może załóżmy się, że Jasia nie będzie? :)
A poważnie: nie przesadzaj z gościnnością bo się towarzycho rozpuści i na każdej następnej imprezie też będzie chciało mieć wszystko podetknięte pod nos.

(Woody Allen)
"Wszyscy z rozrzewnieniem będą wspominać ten dzień."
Pewnie tak.
Sadyl uściślam. W SKM-kę wsiadam w Gdańsku Głównym o 15.30. O 15.37 według rozkładu jest ona we Wrzeszczu. Dam Ci znać na komórkę po wyjeździe z Gdańska w której części składu jestem.
Hal normalnie nas rozpieszczasz. Podtrzymuję zdanie przedpiszców że każdy przywiezie własne zaprowiantowanie i %. Korzystamy z Twojej gościnności, nie możemy więc Cię jeszcze dodatkowo narażać na koszta.
Pewnie tak.
Sadyl uściślam. W SKM-kę wsiadam w Gdańsku Głównym o 15.30. O 15.37 według rozkładu jest ona we Wrzeszczu. Dam Ci znać na komórkę po wyjeździe z Gdańska w której części składu jestem.
Hal normalnie nas rozpieszczasz. Podtrzymuję zdanie przedpiszców że każdy przywiezie własne zaprowiantowanie i %. Korzystamy z Twojej gościnności, nie możemy więc Cię jeszcze dodatkowo narażać na koszta.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Spoko, nie będziemy gospodarza naciągać, każdy zaopatrzy się we własnym zakresie! Ja postaram się zrobić gar czegoś ciepłego. Z parkowaniem Matiza nigdy nie było problemów, nawet w Parku Regana :P więc nie oczekuję specjalnego miejsca! Jak czegoś zbraknie to skoczymy i dokupimy , tak jak ostatnio z Crossem :)
Suuuuuuuuuuuuppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Suuuuuuuuuuuuppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
@TB - moja ulubiona reklama whisky http://www.youtube.com/watch?v=Zjrkd_RZFFY
Do prawdziwego kebabu pasuje lawash (ormiański chleb, którego niestety nie będziemy mieli), więc zastąpimy go tortillą ale cienką, do tego świeża cebula i nic więcej:)
Na surówkę szykuje się moja żona, tzatzyki w zasadzie może być, bo pewnie zrobimy jeszcze jakąś karkówkę, może żeberka - zresztą jak szaleć, to szaleć^^ Głodny nikt nie wyjdzie.
"Screw the diet!!!" @_@
Na surówkę szykuje się moja żona, tzatzyki w zasadzie może być, bo pewnie zrobimy jeszcze jakąś karkówkę, może żeberka - zresztą jak szaleć, to szaleć^^ Głodny nikt nie wyjdzie.
"Screw the diet!!!" @_@
> Sadyl czekam o 2,dziś...
Nie ma mowy. Po dwóch nocach z TB muszę w końcu odespać :)
Noc z Tobą - bardzo chętnie. Ale nie dziś..
PS: jeszcze trochę i wzorem mroba założę terminarz i będę wpisywał Panie, chętne na noc ze mną, z dwutygodniowym wyprzedzeniem :)
(Woody Allen)
Nie ma mowy. Po dwóch nocach z TB muszę w końcu odespać :)
Noc z Tobą - bardzo chętnie. Ale nie dziś..
PS: jeszcze trochę i wzorem mroba założę terminarz i będę wpisywał Panie, chętne na noc ze mną, z dwutygodniowym wyprzedzeniem :)

(Woody Allen)
Tfu tfu... na psa urok..
BTW: czytaliście:
http://forum.trojmiasto.pl/sprzedaz-12-mieszkania-t418159,1,55.html
Robercik "być może kupię" się zainteresował. Ma już wprawę ... :)
(Woody Allen)
BTW: czytaliście:
http://forum.trojmiasto.pl/sprzedaz-12-mieszkania-t418159,1,55.html
Robercik "być może kupię" się zainteresował. Ma już wprawę ... :)

(Woody Allen)
Coś mi zjadło całego posta :(
Życzę Wszystkim miłego spotkania/grilla, jak czytam co będzie to mam ślinotok!!!
nie zaglądałam tutaj od wielu dni, a teraz pozamiatane ;)
a tak na poważnie, to zamierzam jutro odespać ile się da, bo miałam straszny tydzień i ledwo dycham, czekam tylko na ostatnie psie siku i zmykam do łóżeczka...
Życzę Wszystkim miłego spotkania/grilla, jak czytam co będzie to mam ślinotok!!!
nie zaglądałam tutaj od wielu dni, a teraz pozamiatane ;)
a tak na poważnie, to zamierzam jutro odespać ile się da, bo miałam straszny tydzień i ledwo dycham, czekam tylko na ostatnie psie siku i zmykam do łóżeczka...
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho