Widok

Jeansy, ogrodniczki jeansowe i inne spodnie 80-92

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W tym wątku mam do sprzedania kilka par spodni :]

1. Ogrodniczki jeansowe, pełna regulacja długości szelek, po bokach guziki, z naszytymi misiami, rozmiar 92 (wg mnie podchodzą nawet pod 98), stan bdb, cena 10zł

image

image

image

image

image

2. Granatowe jeansy Cherokee w pasie zapinane na guzik, z czerwonym wyjmowanym paskiem, rozmiar 1,5-2 latka :] stan bdb, cena 10zł

image

image

3. Brązowe wycierane jeansy George, z fajnymi naszywkami z pieskiem, łapkami itp. :) rozmiar 1,5-2latka :] stan db -> z tyłu brzegi nogawek lekko poprute - były za długie i się przetarły ;) cena 5zł

image

image

image

image

image

image

image

image

image

4. Fajne sztruksowe bojówki Mohini Baby w kolorze oliwkowym, z wygodnym szerokim elastycznym pasem na brzuszku - dla mojego Szczypiorka były za luźne, więc musiałam trochę zszyć po bokach - można rozpruć :] rozmiar 86, ale Młody nosił do 98 :) stan bdb-, cena 7zł

image

image

image

5. Bojówki moro dla małego faceta ;) od środka dodatkowa warstwa milutkiej bawełny(czyli lekko ocieplone), z paskiem, firmy Mothercare, rozmiar 86 (12-18m), stan bdb-, cena 6zł

image

image

6. Jeansowe ogrodniczki George, wygodne rozpinane nogawki, rozmiar 12-18m, stan db, cena 5zł

image

image

image

image

7. NOWE spodnie Coccodrillo cienkie, na lato - nie trafiony pod względem rozmiaru prezent :P Jednego lata były za duże, drugiego już za małe :] tylko prane :) rozmiar 80 :) stan bdb + :) cena 20zł :)

image

image

image

image

Odbiór Przymorze, okazjonalnie Jasień :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rezerwuje nr1
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
oki :] czekam na wiadomość odnośnie odbioru ;)
rezerwuję nr 3,4,6 - zakładam, że wszystkie są na chudzinę co mnie cieszy ;] - jeszcze poproszę długośc nogawek od kroku
yyy poprawka

2, 4, 6
tak jest :] spodnie na Szczypiorki ;)

2 - dł. od kroku 31cm, w pasie z tyłu gumka, zapinane na guzik + pasek wyjmowany ;] w pasie 24,5cm x 2 - bez rozciągania :)

4 - dł. od kroku 31cm, w pasie bez rozciągania (przy zeszytych boczkach) 20cm x 2 :) swobodnie rozciąga się do 26-27cm x 2 :)
po rozpruciu można uzyskać- na moje oko - przynajmniej 10cm

6 - długość od kroku 28,5cm, w pasie na wysokości 1 guzika - 30cm x 2 :]

Ciascioo - podaję też wymiary dla Ciebie :]
dł. od kroku 34cm, szerokość na wysokości 1 guzika 30cm x 2 ;]
to ja biorę te 2,4,6

a 7 jakie ma wymiary? pas się reguluje?
Tak :) w Coccodrillo jest gumka i guziczki w pasie :] można regulować szerokość:]

dł. od kroku 25,5cm, szerokość w pasie bez ściągnięcia gum(czyli najszersze) 23cm x 2 ;]

zaraz wrzucę jeszcze 2 pary spodni :]
8. Popielate sztruksowe bojówki, rozmiar 12-18m, w pasie gumka i guziczki do regulowania szerokości, zapinane na guzik, stan db ze względu na popękane nitki na szwie na brzegach nogawek i załamania materiału dające jaśniejsze paski :] przy kieszonkach na pupie brak guziczków :) cena 4zł

dł. nogawek od kroku 31cm, szerokość w pasie regulowana max 28 cm x 2

image

image

image

image

image

image

9. Kolejne bojówki :] lekko ocieplone - od spodu mają dodatkową warstwę miękkiej bawełny, Rocha Little Rocha, rozmiar 12-18m, na pupie biała plamka nie wiem od czego, stan db, cena 4zł

dł. nogawek od kroku 32cm, z tyłu w pasie gumka, z przodu zapinane na zatrzask, szerokość min. 21cm x 2, max 26cm x 2

image

image

image

image

image

image

image
hop hop - polecam - bardzo fajne ciuszki :-))
image
2, 4 i 6 sprzedane :]
Ciascioo - co z ogrodniczkami? :]
cztery dni czekałam na info w sprawie odbioru 1 ogrodniczek :] nie dostałam - więc ogrodniczki w dalszym ciągu szukają nowego właściciela :]
aktualne :]
do góry