Widok
Myslovitz, Saluminesia
Zespół Myslovitz powstał w 1994 roku w Mysłowicach. Od początku zdobywa prestiżowe nagrody i jest wyróżniany w pismach branżowych. W Polsce osiągnęli już chyba wszystko, ruszyli więc na podbój zachodu. Zagrali wiele koncertów w kraju i zagranicą (Niemcy, Belgia, Szwajcaria, Holandia, Irlandia i Szkocja).
Na koncie ma 12 krążków, każdy entuzjastycznie przyjęty przez fanów. W 2008 roku zespół ...
więcej
więcej
Do xXx
Nie wiem, czy jesteś jednym z organizatorów, czy kimś związanym z CSG, bo co czytam o imprezach i koncertach w tym miejscu, to zawsze widzę twoje komentarze, w których strasznie bronisz tego "miejsca". Akustyki brak, strasznie zimno, brudno, i mega słabe nagłośnienie. ogólnie oceniam strasznie słabo CSG.
do xXx
Lizusie jeden, albo maksymalnie durny specu od reklamy.
Przestań wciskać kit ludziom - lepiej posłucaj głosu ludzi, którzy mówią, co warto by zmienic w tym syfie, jakim jest CSG. Czy nie widzisz, ze dla większości jest to miejsce zimne, brudne, z beznadziejna akustyką - totalny kibel.
Zamiast swoimi żałosnymi postami próbować werbowac frajerów na koncert nie wart pieniędzy, których żadacie, pomysl co by zmienic, żeby ludzie samie chcieli chodzic na koncerty do CSG.
Zamiast wypisywac brednie, weź miotłe i pozamiataj "sale koncertowa" - przynajmniej czysto będzie i na cos się przydasz, darmozjadzie jeden.
Przestań wciskać kit ludziom - lepiej posłucaj głosu ludzi, którzy mówią, co warto by zmienic w tym syfie, jakim jest CSG. Czy nie widzisz, ze dla większości jest to miejsce zimne, brudne, z beznadziejna akustyką - totalny kibel.
Zamiast swoimi żałosnymi postami próbować werbowac frajerów na koncert nie wart pieniędzy, których żadacie, pomysl co by zmienic, żeby ludzie samie chcieli chodzic na koncerty do CSG.
Zamiast wypisywac brednie, weź miotłe i pozamiataj "sale koncertowa" - przynajmniej czysto będzie i na cos się przydasz, darmozjadzie jeden.
byłoBY fajnie.....ale nie w stoczni!!! Przecież tam jest zero akustyki!. Byłem kiedys na KULCIE. Pomimo ze znam doskonale piosenki to musialem sie ostro wsłuchac zeby rozpoznac kawałek. Jeden chałas. Najlepiej było słychac przy barze z piwem (przedsionku). Dałbym i 7dych jakby była jakosc, a tak daruje sobie. Szkoda, bo moja dziewczyna ich uwielbia.
paranoja
Odnośnie miejsca:
1.akustyka baznadziejna
2.zimno jak cholera(bylem w łikend tam na imprezie)
3.woda sprzedawana jako piwo 0,4 po 7 zeta!
Cena biletu:
Ludzie to jest nabijanie w balona w biały dzień,czy taki zespół szanuje fanów żadajac tyle za bilet?!Na ilu ja byłem koncertach gdzie za ta cene grało kilka dobrych kapel(bez sponsorów).
1.akustyka baznadziejna
2.zimno jak cholera(bylem w łikend tam na imprezie)
3.woda sprzedawana jako piwo 0,4 po 7 zeta!
Cena biletu:
Ludzie to jest nabijanie w balona w biały dzień,czy taki zespół szanuje fanów żadajac tyle za bilet?!Na ilu ja byłem koncertach gdzie za ta cene grało kilka dobrych kapel(bez sponsorów).
potwierdzam
Bylem tam na koncercie Myslovitz w zeszlym roku (bodajze). Akustyka masakryczna. Ciagle sie cos sprzegalo, jakies cykliczne dudnienia wychodzily w tle. Gdybym nie znal tekstow na pamiec to nie wiedzialbym co Rojek spiewa.
Myslalem, ze po tamtych doswiadczeniach wymarza to miejsce z przyszlych tras koncertowych...
Jesli sie nic od tego czasu nie zmienilo to NIE polecam!
Myslalem, ze po tamtych doswiadczeniach wymarza to miejsce z przyszlych tras koncertowych...
Jesli sie nic od tego czasu nie zmienilo to NIE polecam!
myslovitz drogivitz za nitz
Byłem na rammsteinie i troszkę inne efekty i inny zespół, inne nagłośnienie i inne miejsce, a przede wszystkim troszkę inna gwiazda, więc nie porównój. Ale cena jest faktycznie przegięta, bilet na selector festival na dni super impreza kosztuje 200 zł , opener 4 dni 280 zł więc prosze niech Myslovitz ciągnie pałkę za te ceny. Ja idę bo lubię i ma na to kasę, ale ludzie nie dajmy sie zwariować, za 50 złotych!!!Bedzie piździć i gówniane nagłośnienie. Jak dałeś za Korna 80 dych i uważasz że za Myslovitz 50 jest spoko to pozdrawiam i "got the life":)
Chcesz zobaczyc za 28-35 zl to zorganizuj im koncert, oplac wszystko, zrob reklame etc. itd. Prosze bardzo, przeciez nic nie stoi na przeszkodzie :). Szkoda, ze wiekszosc Polakow ma tylko i wylacznie podejscie roszczeniowe - 'nalezy mi sie i juz'.
A jesli idzie o CSG - fakt, w zimie robienie tam koncertow to pomysl sredni, ale wiosna/latem NIE MA w trojmiescie klubu o takiej pojemnosci, mozliwosciach i klimacie - i to jest fakt. Co do brudu i obskurnosci - porownaj prosze kible (bo toaletami tego nazwac sie nie da) w Uchu i CSG - i jak wypada porownanie? Zreszta mozna by dluzej wymieniac.
A tak poza tym, pewnie mozna by zrobic Myslovitz w Uchu, tylko wtedy kazdy by plakal, ze juz nie ma biletow :).
A jesli idzie o CSG - fakt, w zimie robienie tam koncertow to pomysl sredni, ale wiosna/latem NIE MA w trojmiescie klubu o takiej pojemnosci, mozliwosciach i klimacie - i to jest fakt. Co do brudu i obskurnosci - porownaj prosze kible (bo toaletami tego nazwac sie nie da) w Uchu i CSG - i jak wypada porownanie? Zreszta mozna by dluzej wymieniac.
A tak poza tym, pewnie mozna by zrobic Myslovitz w Uchu, tylko wtedy kazdy by plakal, ze juz nie ma biletow :).
To jest ich praca i z tego żyją. Pewnie nie widzisz nic złego w zasysaniu muzy z netu za free i jeszcze płaczesz, że za drogie bilety. Może niech każdy uczciwie płaci artyście za "towar" to być może i bilety będą tańsze...kiedyś tam. Twój szef obcina ci połowę półrocznej pensji, bo chce kupić żonie futro. Przyklaśniesz mu?
dziwne :/
A Mnie dziwi to cale podejscie. Ja sie ciesze ze oni przyjezdzaja i dla Mnie to nawet mogliby grac na Dworcu Glownym w Gdansku w MEGA zawieruche sniezna a i tak bym poszla z przeogromna ochota :) A jak sie komus Firma organizujaca nie podoba to trudno. Tam sie idzie sluchac muzyki a nie ogladac jak powiedzial przedmowca małżeństwo organizujace koncert TYLE !!!
Byłam, widziałam...
Może zacznę tak: zapewne zostanę zjechana z góry na dół, bo jeszcze nie zarabiam, a żyję na utrzymaniu rodziców i wypowiadam się na takie tematy, ale nie uważam, aby 43 złote to była wygórowana cena jak na TAKI zespół. może ponarzekajcie na ceny biletów na Dodopodobne zjawiska i inne Dziwne Straszydła, a nie na tak porządny zespół. -,-
Po drugie, zła akustyka? Nie zauważyłam, a w dodatku świetnie się bawiłam.
Po trzecie, że niby zimno? No, może przez pierwsze pół godziny, kiedy grał jakiś support, może nie badziewny, ale do Myslovitz się miał daleko ^ ^ w każdym razie, wtedy było trochę drętwo, ale o 20.50 wkroczyli Myslovitz i zagrali dość psychodeliczny wstęp. Potem leciało (nie w tej kolejności) alexander, dla ciebie, list do sąsiadów, długość dźwięku samotności, chciałbym umrzeć z miłości, chłopcy, kilka uścisków, kilka snów. Po dwóch kawałkach byłam na krótkim rękawku, a i tak z sali wychodziłam cała spocona, tak było gorąco. Naprawdę, koncert był udany, a solówka walnięta pod koniec przeszła samą siebie. Czuję się nasycona. Trwało to do około 23...
Po czwarte, płatna szatnia, masakra! No normalnie żal! Mwahahaha, ludzie, jaki wy sobą poziom prezentujecie. Ile z was przetraca kasę na papierosy, piwo, a żal wam dwóch złotych na zostawienie kurtki. Poniżej przyzwoitości...
Jedyne co mnie zniesmaczyło, to budka z hot dogami, na której nie raczyli podać ich ceny, a potem kasowali po 6, 7 zł za jednego. -,- poczułam się zdeczka oszukana, bo cenę podawali dopiero po tym, jak dostałeś hot doga i zdążyłeś zatopić w nich swoje zęby robiąc pierwszy gryz.
Ogólnie wrażenia pozytywne :)
Pogo świetne :D
Po drugie, zła akustyka? Nie zauważyłam, a w dodatku świetnie się bawiłam.
Po trzecie, że niby zimno? No, może przez pierwsze pół godziny, kiedy grał jakiś support, może nie badziewny, ale do Myslovitz się miał daleko ^ ^ w każdym razie, wtedy było trochę drętwo, ale o 20.50 wkroczyli Myslovitz i zagrali dość psychodeliczny wstęp. Potem leciało (nie w tej kolejności) alexander, dla ciebie, list do sąsiadów, długość dźwięku samotności, chciałbym umrzeć z miłości, chłopcy, kilka uścisków, kilka snów. Po dwóch kawałkach byłam na krótkim rękawku, a i tak z sali wychodziłam cała spocona, tak było gorąco. Naprawdę, koncert był udany, a solówka walnięta pod koniec przeszła samą siebie. Czuję się nasycona. Trwało to do około 23...
Po czwarte, płatna szatnia, masakra! No normalnie żal! Mwahahaha, ludzie, jaki wy sobą poziom prezentujecie. Ile z was przetraca kasę na papierosy, piwo, a żal wam dwóch złotych na zostawienie kurtki. Poniżej przyzwoitości...
Jedyne co mnie zniesmaczyło, to budka z hot dogami, na której nie raczyli podać ich ceny, a potem kasowali po 6, 7 zł za jednego. -,- poczułam się zdeczka oszukana, bo cenę podawali dopiero po tym, jak dostałeś hot doga i zdążyłeś zatopić w nich swoje zęby robiąc pierwszy gryz.
Ogólnie wrażenia pozytywne :)
Pogo świetne :D
do smirek: ta solówka nie była na końcu, znaczy na końcu przed bisami. wydaje mi się, ze chodzi Ci o utwór "mickey" . niesamowity był!! i nie list do sąsiadów a "scenariusz dla moich sąsiadów". ;)))
koncert mega! nagłośnienie do dupy. dla śmieszne jest to, że w momencie kulminacyjnym "Mickeya" kiedy słychać było krzyk Rojasa słychać było tez mega trzaski z głośników. --' porażka i brak profesjonalizmu. ogólnie Myslo przekazało mega cudownie pozytywna energię i chwała im za to! dzięki!!
a support b.fajnie :) saluminesia jak najbardziej daje radę :)
koncert mega! nagłośnienie do dupy. dla śmieszne jest to, że w momencie kulminacyjnym "Mickeya" kiedy słychać było krzyk Rojasa słychać było tez mega trzaski z głośników. --' porażka i brak profesjonalizmu. ogólnie Myslo przekazało mega cudownie pozytywna energię i chwała im za to! dzięki!!
a support b.fajnie :) saluminesia jak najbardziej daje radę :)
i po koncercie :( ...
niestety szkoda ze to juz za nami ... bylo super, bardzo podobal mi sie support i nie ukrywam ze z niecierpliwoscia czekalam na ich wystep na zywo bo nigdy nie mialam okazji ich posluchac na koncercie. Jak dla Mnie bomba. A jesli chodzi o Myslovitz to rzezcywiscie slabo bylo slychac wokal, ale za to gitarrrry na żywo - niesamowicie ... i zagrali mojego ukochanego ALEKSANDRA :) Oby czesciej przyjezdzali na polnoc :)