Widok
Na drogach bez korków
Wygląda na to, że poranny szczyt na drogach w Trójmieście powoli dobiega końca. Korki na obwodnicy odpuściły, zjazdy z ekspresówki do centrum także nie sprawiają kłopotów.
Bez korków także w miejscach, gdzie trwają remonty. W Gdańsku bez utrudnień przejedziemy Traktem św. Wojciecha i Grunwaldzką na Strzyży.
W Gdyni podobnie na rozkopanym skrzyżowaniu przy dworcu PKP.
więcej
Bez korków także w miejscach, gdzie trwają remonty. W Gdańsku bez utrudnień przejedziemy Traktem św. Wojciecha i Grunwaldzką na Strzyży.
W Gdyni podobnie na rozkopanym skrzyżowaniu przy dworcu PKP.
więcej
)
80% turystów pojechało bo znowu 2 tygodnie ma padać i wiać...większość ludzi na urlopach siedzi w kurortach typu Kanary albo Grecja/Chorwacja.Stąd ruch zerowy.Na Jarmarku wprowadzili opłatę za parking 12zł/h...i skutecznie odstraszyli potencjalnych gości-bo kto za kilka godzin zapłaci 50 zł?Do tego obiadek,stancja,jakieś pamiątki...i wychodzi 500zł/dzień.Brawo.Kolega pojechał na doczepkę pod namiocik do Chorwacji na 2 tygodnie.Z jedzeniem/atrakcje itd do kupy 3500zł za 2 tygodnie.
Ja już od kwietnia zapomniałem co to samochód, korek, problemy z parkowaniem, dojazd do pracy to przyjemność. 8 miesięcy w roku jadę z uśmiechem na ustach i oszczędzam pieniądze na wszystkim. Do tego jestem w stanie zaplanować co do minuty dojazd we wskazany punkt miasta i jestem tam szybciej niż samochodem, również bez korków. Do tego nie jestem spocony, jak dojeżdżam na miejsce nie jestem zmęczony tylko zrelaksowany. Używam jednokolowca do takich wypraw, zainwestowałem i nauka trwała 5 godzin. Wróciłem teraz z kempingu, wszędzie go zabieram ze sobą, już się nie rozstajemy. W gdańsku są teraz promocje, chłopaki robią dobrą robotę. Sprawdzcie na FB sobie, Gdańsk przoduje w komunikacji jednokolowiec..pl.