Widok
brak trybów , upijanie(nie picie),przeklinanie,plucie na ulicy,smary z dwururki, itd.a już najgorsze te opowiastki do koleżanek typu " no i ku....,tylko loda mu zrobiłam bo ciotę miałam.." :/ ,ciesze się ze dorastałem w innych czasach,gdzie kobiety były delikatne i kobiece nie naśladujące zachowań mężczyzn ,i na odwrót gdzie facet był facetem a nie wymuskana podmalowana piz... eczka,
najbardziej aseksualna Zumba jaką widziałam :)
http://www.youtube.com/watch?v=SbJEp8kWqEQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=SbJEp8kWqEQ&feature=related
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
makijaż bez znaczenia ,pomalowane usta, leko oko i jest super ,chyba ze jest przesadzony ,nachalny to juz słabo, nie a seksualnie ale nie podobają mi się te brwi wyskubane i narysowane do góry jakby ciagle zdziwiona była?:/,dres domowy jak nie stary i powyciągany to ujdzie ale na romantyczny wieczór raczej nie polecam:) :),paznokcie wole naturalne i pomalowane ale i sztuczne nie sa złe, solarka ok byle nie spalona jak Olisadebe:), kobieta szef ,kobieta specjalista w jakiejś dziedzinie ,kobieta lekarz,nauczycielka ,bardzo sexualna.Ogólnie np.45 latka robiąca się na młódkę z mocnym makijażem solara i tipsami wygląda raczej słabo ,45 latka zadbana ,spodniczka ,marynareczka, lekko podmalowana ,z zadbanymi dłońmi , to juz sam sex. Umiar drogie Panie ,ze tak powiem, lepiej lekko ukazać piersi, dac mężczyźnie do myślenia ,zaciekawić go i , niźli paradować na golasa .
A i te spodnie teraz modne zwisające z tyłka to dopiero jest a sexualne;/
A i te spodnie teraz modne zwisające z tyłka to dopiero jest a sexualne;/
bzdura, zapewniam Cie, że w "tamtych czasach", w każdych z resztą były i prostaczki (wulgarne i upijające się) jak i delikatniejsze "kobiece" panie. Zawsze był tzw element i damy;-) cofnij się trochę pamięcią, poczytaj książki pisane 50 lat temu, 100, 150 etc. myślisz, ze np w powojennej Polsce nie było wylgarnych, zaniedbanych kobiet? byly - ich potomków spotykasz teraz na ulicy. wg mnie nic sie nie zmienilo
dla mnie tapeta.. zbyt mocny makijaż jest aseksualny
odpychają mnie tez stopy zdeformowane przez szpilki czy inne buty szatana :)
wszelkie kolczyki w innych miejscach niż uszy tj. wargi języki brwi itp.
tatuaże też mega mnie odstraszają
wulgarność w słowach i zachowanie kolesi z ławki w parku itp :)
zasadniczo w 80% dziesiejszych nastolatków nie widze przyszłości, ja naszczęście zalapałem się w czasach gdy można było porządny "towar" dostać :)
odpychają mnie tez stopy zdeformowane przez szpilki czy inne buty szatana :)
wszelkie kolczyki w innych miejscach niż uszy tj. wargi języki brwi itp.
tatuaże też mega mnie odstraszają
wulgarność w słowach i zachowanie kolesi z ławki w parku itp :)
zasadniczo w 80% dziesiejszych nastolatków nie widze przyszłości, ja naszczęście zalapałem się w czasach gdy można było porządny "towar" dostać :)