Widok

Oddam chodzik

Sprzedam Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Oddam chodzik w stanie dobrym - za pampki dreambaby z rossmana
image

Uploaded with ImageShack.us
image

image

imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopsa
imageimage
hej, a jakie pampki?jaki rozmiar i wielkosc opakowania?bo sie na tych nie z rossmana nie znam:)
image
aa..i gdzie odbiór ewentualnie?
image
oj już nie aktualne
imageimage
Chyba założę fundację skupującą te dzieciowykrzywiacze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Agatha chodzik nie był mój ani Mojej Madzi. Tylko kuzynki. Poprosiła abym wystawiła. Coś w tym złego? Ja Madzi chodzika nie kupię bo nie uważam to za konieczne. Jak będzie miała zacząć chodzi to będzie chodzić.
imageimage
Nie pośredniczyłabym w żadnych handlach chodzikami. "Kuzynce" nagadałabym tak, ze sama by ten chodzik spaliła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
każdy może robić i używać co chce.
imageimage
Ech, gdyby to jeszcze kazdy sam wykrzywiał sobie nogi i kregosłup w chodziku, to byłoby ok. Ale idioci wykrzywiają tak swoje dzieci. A tu już "każdy może robić i używać co chce" nie jest prawdą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
No szkoda Sandrulka 25:)
pozdrawiam
image
Spoko :)
imageimage
To się Admin dzisiaj nawycinał :D

A wątek Grzabli całkiem poleciał? Wrażliwa się zrobiła bidulka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
alez Ty lubisz afery ;/ daje Ci to cos?
imageimage
No niestety mój wątek poleciał przez twoją jadowitość Agatho, po co Ty się udzielasz??
Alex i Max 01.07.2010
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja własnie go szukałam, chciałam zobaczyć co tam jeszcze nasza stara poczciwa Agatha nawymyślała ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oj tam, nic nie nawymyślałam, leciałam starym szablonem (ale jesteście głupie; w USA zabronione; same w tym łaźcie; przypadek Justi30), reszta forumek też (wpułczuję twoim dziecią; nudzisz się i jesteś żałosna; mogę z dzieckiem robić co chcę, bo to moje dziecko; powtarzasz się), może potem coś ciekawego było?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
to nie wątek o szkodliwości chodzika tylko o chęci jego oddania.

podbijam :)
Szkodliwej chęci :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A, było coś fajnego.

Soleil mi napisała, że jestem "przy mądrzała".
a ta znowu o tych chodzikach gada... Skończ już, bo to się nudne robi.
Agatha Ty rzeczywiście się nudzisz co...
imageimage
Nie, ja z tych, co się nigdy nie nudzą :D Zawsze sobie jakieś hobby znajdę.
No właśnie to forum to chyba jeno z nich
imageimage
Oczywiście, że nie. Forum to ciężki obowiązek i orka chodzikiem na ugorze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a zdajesz sobie sprawe że każda mama zrobi i tak jak będzie chciała? Więc po co te Twoje wypociny?
imageimage
Ona jest zwyczajnie nieszczęśliwą osobą dlatego wyładowuje swoje frustracje na innych.
Alex i Max 01.07.2010
Zdaję sobie sprawę z tego, że coraz mniej matek decyduje się na chodzik, bo dowiadują się coraz więcej o jego szkodliwości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może i mniej może i więcej ale świata nie zbawisz...
imageimage
To nielogiczne, co piszesz :)

Zastanów się - czy szkodzę zniechęcając do wsadzania dzieci w chodziki?
Agatha sila nikogo do Twoich ( nawet slusznych racji ) nie przekonasz.. ile jest mam, ktore wiedza, ze mc donald jest szkodliwy a idz i zobacz te tlumy szczesliwych rodzinek na obiadkach w niedziele w 'macu'.. i co kijem Wisly nie zawrocisz.. mimo, ze chyba kazdy wie, ze jedzenie z maca gnije po 10min od podania...
image
"czy szkodzę zniechęcając do wsadzania dzieci w chodziki?"

Nie nie szkodzisz o ile nie obrażasz
imageimage
ile jest mam, ktore wiedza, ze pepsi i cola nie maja zadnych skladnikow odzywczych wrecz szkodza na szkliwo itd..a dzieci pija litrami...
image
ile jest mam, ktore do 2 lat karmia dziecko w nocy mimo, ze nie jest to wskazane przez lekarzy bo obciaza zoladek dziecka...
image
ile jest mam, ktore uwazają, ze dziecko trzeba trzymac w ciepelku, zeby sie nie przeziebilo i nie wychodza na spacery zima..
image
mozna takw nieskonczonosc... ale po co????????
image
Karolla to żeś zaszalała :P
imageimage
Jedzenie z Maca gnije? Widział filmy o kilkuletnich zestawach dla dzieci, które wygladały jakby były przyrządzone przed godziną.

Sądzę, że czasem przekonam. Kilka lat temu było pełno transakcji chodzikowych, dzisiaj ich jak na lekarstwo. Różnymi kanałami, nawet moim Radiem Żmija, wiedza dociera. Na szczęście.
dopiero sie rozkrecam :P:P:P:P
image
Sandrulka, gdyby watki nie były usuwane, to mogłybysmy policzyć, kto kogo obraża częściej. Mnie to nie rusza.
karolla, własnie nie! żarcie z mc donalda nigdy nie zgnije! Jakaś babka hodowała sobie hamburgera, rok leżał i nic sie nie zmienił!
Karollla, coraz mniej, te zjawiska kurczą się do najwęższego... marginesu.
Sprawiłam chodzik dla Madzi i używałam go może miesiąc....? W dodatku z 10-15 minut dziennie. Jak chciała chodzić za rączki a nie raczkowała to ją czasem wsadziłam jak chciałam sie wy*rać w spokoju. A jak zaczeła raczkowac to chodzik poszedł w odstawkę. Także nie poszalałam z tym chodzikiem. A tak żeście mnie wyzywały, że chce go kupić. I po co?
moze jo tam DAria heheh..gnija nie gnija ale wiaodmo, ze zdrowe nie sa ;)

do marginesu to jeszcze daleko daleko.. jeszcze mac, pepsi i firmy produkujace chodziki troche nabija sobie kieszenie forsa rodzicow :)
image
puzzle toksyczne.....
Też nie wiem, po co go kupiłaś.
Miliony matek chadzają do toalety bez wsadzania w chodziki dzieciaków, zaręczam Ci.

Chodzik jeszcze przed raczkowaniem? Tzn. w jakimś 7-8 miesiącu? Zgroza.

A 15 minut dziennie przez miesiąc dla kilkumiesięcznego dziecka to bardzo skuteczną rehabilitację można przeprowadzić, Ty wybrałaś "antyrehabilitację". Mam nadzieję, że Twoje dziecko jest na tyle silne i zdrowe, że nie będzie długotrwałych skutków.
Szczeniaczek Uczniaczek, który nie pokolei śpiewa literki w alfabecie ;)
A że przepraszam bardzo a czy ja kogoś tu obraziłam?
imageimage
nie w 7-8, tylko w 9, Madzia zaczeła raczkowac dopiero w 10. Wiem, że są matki co chodzą szczać bez pomocy chodzika, ale mi było łatwiej sie skupić bez dziecka miauczącego pod drzwiami albo sie wspinającego mi na kolana podczas s****ia ;)

(te wrażliwsze od razu przepraszam za brutalny wydźwięk mojego postu)
Agatha dla mnie o wiele bardziej drastyczne i warte mojej uwagi i zaangazowania sa foteliki do auta z Makro albo innego Super marketu..to jest dopiero zgroza, ze rodzice oszczedzajac pare zlotych, ktore i tak wydadza na bezsensowne zabawki, kupuja cos co w 100% zapewni dziecku rehabilitacje!
image
oj Agatha.... musisz? naprawdę?
czep sie matek, które kupują używane buciki
hahaha
imageimage
A nie próbowałaś? Bo efekt to już zależny jest od obrażanego ;)
ej ale mój szczeniaczek śpiewa po kolei... Masz jakąś trafiona wersję;p
imageimage
Daria, następna, co mi łamie serce, nie pamiętasz moich wątków o bucikach? A takie piękne były...
o wlasnie buciki...wrrrr to jest dopiero masakra!

ale i tak szczeniaczek przebija wszystko!!!!!!!!!! ubic drania!!!!!!
image
eeeeee...... wybacz, nie pamiętam..... pewnie nieźle sie tam namachałaś po klawiaturze żeby nas uświadomić i przestrzec a ja nawet nie pamiętam tego wątku..... nie dobra Darcia ;)
Gdy Admin wejdzie to znów nici będzie z Twoich przemów
imageimage
coś on tam żet z ziet przekręcił, nawet rudziaczek o tym pisała:

http://forum.trojmiasto.pl/Bledy-w-zabawkach-edukacyjnych-t212414,1,16.html
Nie martw się, jutro też będzie dzień.
To nie tak, że kijem Wisły nie zawrócisz. Ja zawsze staram się na spokojnie przekonywać ludzi do swoich poglądów. Szukam argumentów, podaję przykłady i każdy ma mnie w d... Myślę, że Agatha na wkurza, ale każdy doskonale zapamięta dlaczego i o co jej chodziło :)
Tylko użycie słowa idioci mi się z deka nie podobało :P
image
Ja sie nie martwię bo jutro sobota i raczej mnie tu nie będzie
imageimage
hhehe.. w stanach rodzice zrobiliby taka afere, ze ficer price do konca zycia rente temu dziecku musialby wyplacac za szkody wyrzadzane w rozwoju malucha..
image
niestety kasia spoleczenstwo rzadzi sie odruchami obronnymi, wiec moze i zapamieta ale bedzie sie bronilo przed atakiem i obelgami typu "idiota" i bedzie robilo na odwrot..
image
Dobry watek sam się rozwija, nawet dużo nie musiałam pisać:

http://forum.trojmiasto.pl/Nie-kupujcie-dla-dzieci-UZYWANYCH-BUTOW-t150291,1,16.html

Ale kilka weselszych "poszło".

Chyba gramatyczniej by było "nie kupujcie dzieciom"? Muszę zapamiętać na przyszłość.
Eee tam, kto zapamięta szczegóły, co najwyżej "te chodziki to coś nie ten... plastik toksyczny, czy cuś"
i jeszcze powinien być wątek
"nie pozwólcie dzieciom nosić tornistrów do szkoły"
i
"nie wypisujcie dzieciom zwolnień na W-F"
nawet ja jestem w tym watku :):):)
image
ha! a mnie tam nie ma! Pewnie dlatego nie kojarzę.... Stary wątek... jeszcze mnie wtedy nie było w tematach dzieciowych, w ciążowych byłam.... ;)
Poczekaj trochę, jakaś kolejność musi być.

Pisz podanie na priv, albo sama bierz część roboty.
Ty się Agatha ode mnie odczep i nie muszę Ci się tłumaczyć, że się spieszę i z roztargnienia błąd zrobiłam. Takie to śmieszne dla Ciebie to się ciesz psychiczna babo!!!!
image
Śmieszne i się cieszę, dziękuję, może nawet sygnaturkę sobie z tego zrobię.
cóż - zgadzam się z Agathą i również jestem absolutną przeciwniczką chodzików ;)

o mało zawału nie dostałam jak zobaczyłam 6miesięczną wnuczkę sąsiadów(2 lata temu) w chodziku... :/
coby mamusia i siostrzyczki mogły się spokojnie opalać i grillować ;) a mała żeby nie wchodziła gdzie nie trzeba...

co se pomyślałam o matce - lepiej przemilczę ;)
Z uporem maniaka, a coś zwojuje nasza Agatha:)

rymło się;)
Chodziki-na smieci!
image

image
Agatha jakie ty musisz mieć nudne życie
gdyby nie to forum to nikt by do ciebie gęby nie otworzył
wszędzie cię pełno i to niepotrzebnie
Agatha ciekawe czy Ty we wszystkim jesteś tak idealna jak piszesz... daje Ci wolność to forum co? Zachowujesz się jak stara dewota "mam takie zdanie i koniec a jak ktoś ma inne to mu pocisnę że w pięty pójdzie, bedę mu wrzucać do skutku" Szczerość, szczerością ale Ty jesteś już po prostu nudna. Próbujesz stać się forumową "mamuchą" która wie najlepiej jak wychować dziecko, co wolno a czego nie wolno. Szkoda że nie znasz powiedzenia "na siłę nikogo nie uszczęśliwisz" myslisz że któraś z forumek szybko wyrzuci chodzik bo Agatha kazała? :D

Co do chodzików w USA wycofali-nie dziwię się oni nawet umiaru w odwiedzinach Mc Donaldsa nie znają. Moje dziecko jest wkładane do chodzika na 10 min dziennie i dzięki temu poprawiła napięcie mięśniowe, stoi prosto jak strzała i ma chęć by próbować się przemieszczać bez niego.

Też byłam przeciwniczką ale wiem co to umiar, kacze nóżki można wyeliminować podnosząc siedzisko wyżej moja ma idealnie prosto nóżki w nim, sztywne oparcie na plecki i jakoś nie zauważyłam by działa jej się krzywda. Możesz sobie pisać co chcesz na ten temat ale dla mnie musiałabyś coś znaczyć lub być jakimś wzorem żeby Twoje zdanie miało dla mnie znaczenie i żebym chciała Cię posłuchać.
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nascimento, to zapytaj jakiegokolwiek fizjoterapeutę lub ortopedę, co sądzi o Twoim nowatorskim wzmacnianiu napięcia mięśniowego ;)

Ale bałabyś sie, prawda?

Wolisz szkodzić dziecku, bo tak Ci wygodnie, a zamiast coś przemyśleć albo chociaż poczytać zdania autorytetów, to wolisz wymyślać teorie "chodziki są dobre, bo jakaś Agatha, co ich nie lubi, jest wredna i głupia".

Myślę, ze jesteś pięknym przykładem osoby, na którą jednak wpłynęłam - myślisz o tym chodziku i budzi on Twoje emocje. Ale że przenosisz tę agresję na mnie, cóż, życie.
Agatha żal mi ciebie. znalazłaś sobie misję pt. będę forumką wszechwiedzącą i nieomylną i będę naprowadzała błądzące mamuśki na prawidłowa drogę. Szkoda tylko, że jesteś tak bardzo żałosna. ciekawe czy w realu jesteś też tak "trudna w przełknięciu" Przykre to...
O rany, przejrzałaś mnie!

Dla niepoznaki jutro bedę poklepywac po pleckach chlejące i chodzikujące, będę bardziej znośna, deal?
No widzisz jak bardzo się mylisz. Po pierwsze w którym zdaniu wyładowuję na Tobie jakąkolwiek agresję? chciałabyś mnie zdenerwować ale jak pisałam najpierw musiałabyś dla mnie coś znaczyć.

Po drugie zanim włozyłam córkę na 10 min do chodzika zapytałam lekarza czy zrobię jej tym krzywdę-nie spodziewałaś się co? Usłyszałam że siedzisko musi być na tyle wysoko by nóżki były prosto i jesli będzie prosto się przemieszczała to 10 min nikomu krzywdy nie zrobiło a jesli będzie się w nim pokładać-wyjąć.

Po trzecie w wątku o piciu się z Tobą zgadzałam-tutaj nie muszę żaden z ciebie autorytet dla mnie i tak jak Ty głośno wyrażam swoje zdanie. Więc nie wciskaj mi że krzywdzę dziecko bo sorry ale jak chcesz szukać zacznij od siebie.

Poza tym nie wiem czy zauważyłaś że charakter Twoich wypowiedzi wcale nie jest cudowny i super a raczej trąci prostactwem...

Ty masz w ogóle dzieci?
To przeczytaj swój post raz jeszcze i zobacz, ile w nim agresji.

I jest to złość na siebie, strach, ze skrzywdziłaś dziecko. Tylko przeniesiona na mnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Poza tym "bałabym się"? heh dobre nawet nie wiesz ile sama ćwiczyłam ze swoim dzieckiem w domu żeby zdrowo się rozwijała, chodzę na kontrole do neurologa i dziecko rozwija się wręcz idealnie a Ty...dalej prowadż forumowe życie oskarżając wszystkich dookoła jak to są głupi i puści bo nic nie wiedzą a gdyby nie Twoje wątki zginęliby w butach.

Jeśli chcesz możemy o tym porozmawiać przy kawie, zapraszam, zobaczysz moje dziecko, poznasz mnie a potem z czystym sumieniem oceniaj bo jak na tą chwilę mylnie wiesz więcej o mnie niż ja sama o sobie co?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem, jak długo jeszcze zamierzasz się tłumaczyć z tego chodzika? Nie warto, już pozamiatane.
Ależ Ty pusta jesteś :D Strach że skrzywdziłam dziecko. No faktycznie jest krzywe, garbate i ciągle płacze i krzyczy "Mamo, mamo nie wk ladaj mnie do chodzika ja już tak cierpię, tak strasznie mi w nim źle. Lekarz się mylił, posłuchaj Agathy" haha broń się broń ja z Tobą w jałowe dyskusje sie wdawać nie będę bo dla mnie jesteś żalosnai płytka co widać po charakterze Twoich wypowiedzi a czas wolę przeznaczyć na porządki niż marnować go na Ciebie :)... tyle żegnam...

Masz dzieci? bo jakoś unikasz odp.
I znów agresja nie tam, gdzie powinna być skierowana... Lekarz raczej się mylił, najwyraźniej nie interesował się tym tematem.
Gdybyś miała ODROBINĘ ROZUMU domyśliłabyś się że gdybym uważała że krzywdzę dziecko nie napisałabym o tym na forum chyba co? więc z czego mam się tłumaczyć? Komu? Tobie?... heh dziewczyno weź się ogarnij, nie ośmieszaj się bardziej-chociaż czy da się jeszcze bardziej?
No tak lekarze neurolodzy są be-Agatha wszystko lepiej wie. Kim Ty w ogóle jesteś żeby tak pisać o tych wszystkich forumkach z którymi jedziesz jak ze szma...ami? cieszy Cię to że taka bohaterka z Ciebie? może spotkasz się z nimi wszystkimi gdzieś na kawie? no nie na to odwagi zabraknie bo masz gębę tam gdzie bezpiecznie-w zaciszu domowym gdzie nikt Cię nie zna co nie?

To co może kawa? masz tyle odwagi? wątpię...
Jeszcze mogę założyć, że tak się rzucasz, bo nie umiesz rozmawiać.

Ale uważam, ze bardziej prawdopodobne jest, że to przeniesiona agresja.
Pierwszy raz się z Tobą ktoś ostro nie zgodził co? :) Ałała nie ma poklasku... uczepiłaś się tak tej agresji szkoda że sama od jakiegoś czasu ją wylewasz na wszystkie forumki które mają inne podejście do niektórych spraw. Cos Ci w życiu nie wyszło, że musisz swoje frustracje tutaj przelewać. Widzisz o sobie nie powiesz nic, oko w oko nie masz odwagi się spotkać-więc o czym gadka? Miłego dnia "odważna i spełniona" kobieto :D
Uwielbiam te dyskusje....

Najbardziej podoba mi się argument- a inne matki karmią dzieci w Macdonalds'ie - od razu przekonuje mnie do kupna chodzika :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ps. Tak się "rzucam" no tak zapomniałam że z Tobą nie ma prawa nikt się nie zgodzić a inne zdanie to rzucanie. Co tak złagodniałaś? Czemu ze mną nie pojedziesz jak z innymi? teraz wielka cierpiętnica ojej tak Cię obwiniam i krzywdzę-trafiła kosa na kamień co? :) to papa produkuj się dalej... powodzenia na inne Twoje posty nie będę odpowiadać bo Ty przecież musisz mieć ostatnie zdanie, więc proszę masz pole do popisu. Paaaaaa
Przeczytaj całą dyskusję MOŻE zrozumiesz przekaz o co chodziło z wycofaniem w USA... :D Może dla Ciebie to argument.... więc i leć kup :)
nascimento:
zbyt krótko jesteś na forum aby mówić że pierwszy raz ktoś z Agathą się ostro nie zgodził ...
nascimento:
sorki, ale znowu nie zrozumiałaś o co mi chodzi .....
I wszystko to, zeby przekonać mnie, że jesteś świetna, ja okropna, a chodziki są super?

Niestety, tak to właśnie wygląda - w chodziki wkładają dzieci już tylko osoby, które kompletnie nie umieją się niczego nauczyć, bo na wszelką próbę zmiany reagują agresją. A może powinnam napisać - na szczeście.
Widziałam wcześniejsze wątki nie martw się ale tam rzucała na prawo i lewo ocenami i ironicznymi odzywkami tutaj coś w miarę pokorna... Mniejsza z tym napisałam co myslę. Miłego dnia :)
A tu nie rzucam? To pewnie się boję tej Twojej kawy :D
Agatha ja uwazam, ze nascimento nie chce pokazac, ze jestes okropna, a chodziki swietne-ja jej posty rozumiem dokskonale, tylko Ty doszukujesz sie ataku z jej strony..
image
No widzisz? jednak to Ty czegoś nie rozumiesz :) pewnie faktycznie tej kawy się boisz :) poza tym błędne jest Twoje myslenie...oceniasz mnie a nic o mnie nie wiesz. Wg Ciebie krzywdzę dziecko a wg lekarza 10 MINUT W CHODZIKU ŻADNEGO DZIECKA NIE ZDEFORMOWAŁO dociera to dziewczyno do Ciebie? Dla jasności pytałam pediatrę i neurologa. Nie mam zamiaru pokazać jaka jesteś okropna-ci co chcą to w Tobie zobaczyć już to dawno zobaczyli. Chyba widać po tekstach do Ciebie? Kochać Cię nie muszę, Lubić też nie ale tolerować będę ot tyle. Masz prawo mieć swoje zdanie ale kiedy będziesz je takim tonem i charakterem pisała musisz liczyć się z tym że nie tylko ja Ci "odpyskuję"
Agatha jest dobra tylko w powtarzaniu się
ciągle to samo NUDA I JESZCZE RAZ NUDA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
wchodzę i sobie myślę co to za chodzik, że ma takie wzięcie?! ,a tu znowu "jadka "nieziemska!

o co wam chodzi każda matka swój rozum ma - no i świata nie zbawicie!!!

normalnie się nie chce tego czytać!!!wam się naprawdę chyba nudzi!
beti taki mam super chodzik że tyle wątków i tyle się o niego bije dziewczyn :P
imageimage
Kuzynka ma taki super chodzik ;)
No znowu aferka:)
Ja sie zawsze z Agatha nie zgadzam, ale w tym temacie uwazam ze ma racje.
Nascimento rzeczywiscie sie troche rzucilas na nia, rozumiem ze skoczylo Ci cisnienie ale wyluzuj, to tylko forum:)
ej, dzisiaj sobota, piękna pogoda a Wy dzieci macie i w domu siedzicie?!
A co, mam brać Stacha na rundkę po knajpach?
a cały dzień to co?
Yyyyy, poza domem, na popołudnie mogę Ci nawet przedstawić paragon za desery i napoje :D
uf! no to całe szczęście! Bo już myslałam, że idealna matka Agatha zeszła z posterunku i siedziała cały dzień przed kompem, a dziecko przed TV zamiast na dworku ;) ;) ;) Wtedy już straciłabym wiarę we wszystko ;)
a Stach browarka nie lubi wypić ? :P
Browarka jeszcze nie próbował, ale twierdzi, ze uwielbia kawę z mlekiem i colę. Musimy się przed nim ukrywać, bo kompromituje nas wołając "Moja kawa z mjekiem! Moja koja! Łubię koję!"
moja siostra mając 3 czy 4 latka po urodzinach czy innych imprezach próbowała zlewać wódkę z wszystkich kieliszków i wypijać ...

Do dziś nie wie jak jej sama wódka mogła smakować :P
Tak kuzynki ale teraz ja aktualnie go przetrzymywałam ale już się pozbyłam
imageimage
Gabryś też jest fanem kawy z mlekiem ;) dostaje Caro z mlekiem ;) (ja taką piję - chociaż od Babci i Taty "dziaduje" taką normalną ;))
Co do tych chodzików,to znam kogoś kto trzyma dziecko w chodziku cały dzien,albo w łóżeczku albo w chodzku,dziecko nie ma roku,tłumacze i nic nie dociera,chyba dam jej ten wątek do przeczytania.
co do chodzika,to ja nie używam,nie używałam i nie będe używać.
Ale nie będe nikomu narzucac i mówić co ma robić.
Znam matki co wkładaja 5 mięsięczne dzieci do chodzików..
;/
image
image

do góry