Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
obsługa wątek zamknięty Bardzo pomocni i kompetentni sprzedawcy. Można pogadać i sporo się dowiedzieć.
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2015

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, pomoc przy zakupie części, przystępne ceny. Polecam...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 września 2014

Polecam! wątek zamknięty Dziękuję za podpowiedź! - doradzono mi co mam kupić i wymienić - wyszło...
~Bartek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 września 2014

bardzo się zawiodłem wątek zamknięty kupiłem tam część do opla i spytałem się sprzedawcy czy będzie ewentualna...
~opel
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2013

Nie tylko sklep ale fachowe doradztwo. wątek zamknięty U nich nie mówi się co się chce kupić ale to co z samochodem jest nie tak.Ich...
~sem
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 lipca 2012

Opel częsci wątek zamknięty Naprawdę polecam i popieram pozostałem opinie. Wielokrotnie miałem...
~koliber
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 listopada 2012

POLECAM !! wątek zamknięty Genralnie mały sklepik, ale wiedza pracujących tam ludzi ogromna !! bardzo...
~ToMo
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 października 2012

najlepszy sklep z częściami opla, na który trafiłem wątek zamknięty Jeden z niewielu punktów, w których zależy sprzedawcy na zadowoleniu klienta,...
~Adam
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 1 grudnia 2010

Najlepszy sklep i chyba jedyny z częściami do opla. wątek zamknięty Fachowa obsługa, opisujesz problem i Pan sprzedawca w kilka sekund podaje Ci...
~Krzysztof Brodzik
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt: