Widok

POWSTAL NOWY TOR KARTINGOWY W OLIWIE KARTTEAM'U

DZIEKUJEMY!!! ZA SUPER LOKALIZACJE , SUPER SZYBKI , GLADKI , I SZEROKI / wreszcie :) TOR .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no a ile kosztuje - ten w sopocie ma swietne ceny 25 - tyle było w zeszłe lato PLN za 8 min - dla mnie tragedia choć wiem ze to nie jest tania zabawa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koszt jest taki sam jak w Sopocie , i szacun za podejscie do klienta , bo Panowie sa elastyczni i gotowi do negocjacji , a poza tym bardzo uczciwie odliczaja czas korzystania z toru , a to wazne , bo nie psuje samopoczucia i fantastycznej zabawy , juz nie wspomne o sprzecie - jest zadbany i mocny , a nie jakies tam taczki wykluczajace rowne szanse wszystkich uzytkownikow.Szczerze polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszałem o jakimś wypadku na tym torze...karetka i jakas grubsza akcja, ktos cos slyszal czy to plotki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bez urazy Reksio ale bylem tam wczoraj kiedy jeszcze nie padalo , pytalem i sam sie przekonalem , ze bezpieczenstwu poswieca sie duzo uwagi , a wiec ploty..poza tym sprzet naprawde mocny (9.5 KM), swietne wrazenia z jazdy oraz super opieka. Jak bedzie cieplej to wrocimy.
Jak zwykle jakaś plotka , która ma wprowadzic zamet w naszych szykach. My jednak sie nie damy. Mamy najmocniejszy sprzet i niedługo będziemy mieli ładnie zagospodarowany teren przy torze.
Bo tor już mamy naj:)
Pozdrawiam
Zespoł Kart Team
Gdzie znajduje sie ten tor?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
grunwaldzka 493A (gdańsk -Oliwa)
Wjazd zaraz za budynkiem Mercedes Witman
http://www.kartteam.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wypożyczalnia samochodów jaka? (6 odpowiedzi)

Jaką polecacie wypożyczalnie samochodów? bo jak na razie to sytuacja beznadziejna kaucja 2000 zł...

Kanał albo najazd (33 odpowiedzi)

witam wie ktoś gdzie jeszcze w gdańsku można autem skorzystać z kanału lub najazdu? muszę...

Hak do przyczepy - jaki koszt? (7 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje ile może kosztować montaż haka do przyczepy w Skodzie Fabii Combi?

do góry