Widok
Przestroga dla innych!
Przestrzegam wszystkich przed firmą ANTABA! W listopadzie 2009 r firma zamontowała u mnie drzwi wejściowe. Od samego początku klamka nie działa dobrze ale Pan który montował drzwi powiedział że tak ma być a po krótkim czasie, kiedy się ułoży zacznie dobrze funkcjonować.
Tak się jednak nie stało. Pierwszą reklamację zgłosiłem telefonicznie w maju 2010. Firma Antaba zwodziła mnie i delikatnie mówiąc miała gdzieś. Jakoś w sierpniu zgłosiłem reklamację na piśmie, potem jeszcze jedną i wciąż dostawałem głupie odpowiedzi o braku podstaw do reklamacji.
Poprosiłem o pomoc Miejskiego Rzecznika Konsumentów, który swoimi kilkoma interwencjami wymusił podjęcie działań przez firmę Antaba. Półtora roku czekałem na poprawne działanie klamki!
Sprawa prawie skończyła się w sądzie !!!!!!!!
Po prostu skandal !!!!!!!!!
Nie wspominając już o czasie, nerwach i pieniądzach, które straciłem na listy i telefony!!!!!!!!!
Tak się jednak nie stało. Pierwszą reklamację zgłosiłem telefonicznie w maju 2010. Firma Antaba zwodziła mnie i delikatnie mówiąc miała gdzieś. Jakoś w sierpniu zgłosiłem reklamację na piśmie, potem jeszcze jedną i wciąż dostawałem głupie odpowiedzi o braku podstaw do reklamacji.
Poprosiłem o pomoc Miejskiego Rzecznika Konsumentów, który swoimi kilkoma interwencjami wymusił podjęcie działań przez firmę Antaba. Półtora roku czekałem na poprawne działanie klamki!
Sprawa prawie skończyła się w sądzie !!!!!!!!
Po prostu skandal !!!!!!!!!
Nie wspominając już o czasie, nerwach i pieniądzach, które straciłem na listy i telefony!!!!!!!!!
Moja ocena
Antaba Drzwi
kategoria: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne
obsługa: 1
asortyment: 1
przystępność cen: 1
czas realizacji: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6