Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pozwólcie zniknąć temu miejscu... wątek zamknięty Nie jestem wybredny,rzadko się czepiam,ale... W dniu dzisiejszym,4...
~Maciek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 października 2015

kurczaki Do poprawki wątek zamknięty Byliśmy w Qrczaku kilka razy, pierwsze wizyty były zachęcające, ale niestety...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 października 2014

Miło i sympatycznie wątek zamknięty Bardzo miła obsługa.Kurczak jak kurczak nie bede sie rozpisywal , ale frytki...
~Z
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 lipca 2014

Calkiem milo wątek zamknięty Dobre jedzonko ale chyba bedzie koniecznosc wprowadzenia przetworzonego...
~Marcin
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 marca 2013

Qrcze bardzo dobre wątek zamknięty Kurczak i skrzydełka przepyszne i wspaniale doprawione. Polecam i na pewno...
~Ryszard
-

dodano: 17 marca 2013

Z przed tygodnia wątek zamknięty Kurczak stary, sama skóra i w dodatku zimny. nie polecam
~Dan
-

dodano: 11 marca 2013

Szkydełka wątek zamknięty Pewnego razu podczas spaceru po Starym Mieście otrzymałem ulotkę...
~RaV
-

dodano: 1 lutego 2013

Z grouponem i dobrze wątek zamknięty Doświadczenia z restauracjami z grouponem są różne, ale tutaj nie zawiedliśmy...
~Monika
-

dodano: 19 października 2012

nie polecam wątek zamknięty Witam, byłam dwa dni temu obsługa masakra Pani nie bardzo zadowolona że...
~ona36
-

dodano: 5 września 2012

nie polecam wątek zamknięty Witam, restauracja qrczak położona jest w rewelacyjnym miejscu jednak lokal...
~Violetta
-

dodano: 15 lipca 2012

Bardzo miłe miejsce wątek zamknięty Niedaleko centrum, przytulne miejsce i bardzo miła obsługa. Jedzenie smaczne,...
~Evelka
-

dodano: 9 lipca 2012

Boro - opinia wątek zamknięty Kurczak przepyszny! Synek bardzo zadowolony z dziecięcego menu! Obsluga miła...
~Boro
-

dodano: 9 lipca 2012

porażka wątek zamknięty Pierwsze wrażenie - bardzo przyjemny lokal, miła obsługa, ale po chwili czar...
~Lech and Kacper
-

dodano: 8 lipca 2012

Polecam wszystkim kurczakożercom :-) wątek zamknięty Byłem w Q-rczaku z żoną i synkiem. Każde z nas zamówiło inną wersję kurczaka...
~Tomasz S.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 maja 2012

NIE MA LEPSZYCH W TROJMIESCIE wątek zamknięty Bardzo dobre kurczaki i sałatki. Super klimat i wystrój. Polecam PS Ta pani...
~Almeda
-

dodano: 15 marca 2012

R E W E L A C J A !!! wątek zamknięty Nie wiem jak oni to robia ale ten kurczak jak w tytule - prawdziwa...
~Bolek
-

dodano: 15 marca 2012

mrianna - opinia wątek zamknięty kurczaczek wyśmienity takiego jeszcze nie jadłam; no i ten przystojny...
~mrianna
-

dodano: 14 lutego 2012

Ale qurcze :) wątek zamknięty Byłam, sprawdziłam i smakowało bardzo. A sos meksykański obłędny ! Takiego...
~Elisabetta
-

dodano: 9 lutego 2012

Tomasz - opinia wątek zamknięty nie bede sie rozpisywał wiec powiem tak, niedrogo wnetrze bardzo przyjemne...
~Tomasz
-

dodano: 10 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry