Widok

STARAJĄCE SIĘ LXVIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zgodnie z obietnicą założony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratulacje! :)
gratuluję;))))
hej, czy któraś z was używała testera owulacyjnego Afrodyta, bo chciałabym zasięgnąć opinii.. (przepraszam że wam się wcinam w wątek, ja będę staraczką za jakiś miesiąc-dwa)
Dziewczyny wiem,że się znacie na różnych badaniach planuję starania od kwietnia i powoli chcę wykonywac podstawowe badania,jako że 30-stka na karku chciałabym wykonac takie badanie AMH słyszałam,że ocenia ile mamy komórek jajowych,gdzie mogę je wykonać w Gdyni?chcę tak dla siebie żeby psychicznie się uspokoić i nie martwić jak od razu nie wyjdzie,że coś nie tak,jaki jest koszt? i czy badanie ogólne krwi,OB,mocz,cytomegalia,toxo, różyczka i wspomniane AMH wystarczą na sam początek staran?kwas foliowy już biorę,czy jeszcze jakieś witaminy? doradźcie będę wdzięczna.
Nie odpowiem w sprawie lekarzy w Gdyni,ale bardzo dobrze że bierzesz kwas foliowy.Ja bym proponowała zrobić podstawowe badania hormonów TSH,FT3 i FT4.Tu najczęściej kryje się problem.U mnie nie ma żadnych problemów z zajściem,ale przez chorą tarczycę mam kłopoty z utrzymaniem ciąży.Dwie straciłam i teraz walczymy z endokrynologiem,aby tą donosić.Życzę powodzenia w staraniach.
Ocenę komórek jajowych wykonuje się zapewne w klinikach leczenia niepłodności, w Gdyni np. w Gamecie
Justa gratuluję i zakłądam nowy wątek wg tradycji

http://forum.trojmiasto.pl/STARAJACE-SIE-LXIX-t433701,1,160.html
do góry