Widok
Sprzedam ZABAWKI :-) - Fisher Price Żyrafa Pełna Klocków
Witam :-)
Wchodzimy w "starszy" etap i pozbywamy się zabawek niemowlęcych ;-)
także zapraszam
Zdjęcia realne dodam później (muszę kupić baterie do aparatu).

Jest żyrafa z długa szyją i pięciu innych mieszkańców zoo, zamkniętych w klockach - krokodyl, zebra, papuga z dzwoneczkiem, miś panda i małpka.
Klocki można wrzucać do żyrafy przez górny otwór, a wyjmować z niej po otwarciu dolnej klapki.
Za każdym razem, gdy maluchowi uda się wrzucić klocek, jest wesoło i gra muzyka!
Wspomaga rozwój zdolności logicznych i manualnych, umuzykalnia, uczy rozpoznawać zwierzęta.
UWAGA - trzeba wymienić baterie. Kiedy się skończyły nie wymieniliśmy, ponieważ moja dwu-latka już się nią nie interesuje.
Stan bdb-
Nosi normalne ślady używania.
CENA 35 zł
zapraszam na inne moje ogłoszenia z zabawkami i ubrankami :-)
Polecam również:
http://forum.trojmiasto.pl/DREWNIANY-CHODZIK-DISNEY-Kubus-Puchatek-CUDO-t193333,1,130.html
Jest rewelacyjny :-)
KONTAKT:
monika_g@vp.pl
501-806-071
Wchodzimy w "starszy" etap i pozbywamy się zabawek niemowlęcych ;-)
także zapraszam
Zdjęcia realne dodam później (muszę kupić baterie do aparatu).

Jest żyrafa z długa szyją i pięciu innych mieszkańców zoo, zamkniętych w klockach - krokodyl, zebra, papuga z dzwoneczkiem, miś panda i małpka.
Klocki można wrzucać do żyrafy przez górny otwór, a wyjmować z niej po otwarciu dolnej klapki.
Za każdym razem, gdy maluchowi uda się wrzucić klocek, jest wesoło i gra muzyka!
Wspomaga rozwój zdolności logicznych i manualnych, umuzykalnia, uczy rozpoznawać zwierzęta.
UWAGA - trzeba wymienić baterie. Kiedy się skończyły nie wymieniliśmy, ponieważ moja dwu-latka już się nią nie interesuje.
Stan bdb-
Nosi normalne ślady używania.
CENA 35 zł
zapraszam na inne moje ogłoszenia z zabawkami i ubrankami :-)
Polecam również:
http://forum.trojmiasto.pl/DREWNIANY-CHODZIK-DISNEY-Kubus-Puchatek-CUDO-t193333,1,130.html
Jest rewelacyjny :-)
KONTAKT:
monika_g@vp.pl
501-806-071
www.naszekobiece.fora.pl