Widok
Sprzedam śliczną suknię Pronovias model Lorna
Mam do sprzedania suknię firmy Pronovias model Lorna z podczepianym na 3 guziczki trenem + welon o długości 3 m obszyty tą samą koronką z której jest wykonana suknia. Koronka z ręcznie doszywanymi koralikami i cekinami (pięknie mieni się w sztucznym świetle). Kolor jasna śmietanka. Rozmiar 34/36 na wzrost 161 cm + 8 cm obcas. Suknia w bardzo dobrym stanie. Możliwość przymierzenia w Gdyni. Zapłaciłam za nią 4300 zł, a sprzedać chcę za 2150 zł.

można byłoby przedłużyć suknię o jakieś 2 - 3 cm, bo taka jest zakładka od dołu.
Brzoskwisia napisał(a):
> a to co??
>
>
Przepraszam Brzoskwisiu, w żadnym wypadku nie chcę Ci robić konkurencji, też sprzedaje Lornę i zaglądam jak Ci idzie... poza tym na pewno nie jestesmy dla siebie konkurencją, bo moja suknia jest o rozmiar większa (jestem też wyższa), mam nadzieje, ze nie masz mi za złe tego wpisu (już nie będę)., pozdrawiam, Monika
> a to co??
>
>
Przepraszam Brzoskwisiu, w żadnym wypadku nie chcę Ci robić konkurencji, też sprzedaje Lornę i zaglądam jak Ci idzie... poza tym na pewno nie jestesmy dla siebie konkurencją, bo moja suknia jest o rozmiar większa (jestem też wyższa), mam nadzieje, ze nie masz mi za złe tego wpisu (już nie będę)., pozdrawiam, Monika
kfiatushek idzie mi fatalnie... ze względu na mój rozmiar. Nie przejmuję się tym, bo nie zależy mi na sprzedaniu tej sukni. Wystawiłam ogłoszenie ze względu na to że nie mam jej gdzie przechowywać, zwłaszcza teraz jak robimy remont mieszkania. A jeśli znajdzie się dziewczyna tak filigranowa jak ja to sprawi mi wielką przyjemność oddanie pięknej sukni ;) (w razie czego przerobię ją na krótszą suknię wieczorową)
Ten krótki welon jest inny. Z powodu strasznego wiatru moja mama i siostra nie mogły znaleźć oczka na welonie żeby go podpiąć, więc szybko w samochodzie jeszcze pod kościołem zmieniłam go na drugi - krótki.
przepieknie wygladałaś Suknia cudna
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Myszka2 wymiary podam Ci jeszcze dzisiaj wieczorem, bo na razie jestem w pracy :)
spokojnie sprzedasz te suknie, bo ona naprawde piekna i sporo jest drobnych kobiet :)
tylko mysle ze najwiecej chetnych bedzie szukało od marca, spróbuj dac ogłoszenie na forum Gimbl :)
tylko mysle ze najwiecej chetnych bedzie szukało od marca, spróbuj dac ogłoszenie na forum Gimbl :)
chaberek na fotkach widać nawet Twoje dzieło :D zachowam sobie ten krótki welon na pamiątkę jeśli sprzedam suknię ;)
no dziewczyny... suknia jest do sprzedania - już na pewno się w nią nie zmieszczę ;) Cena do negocjacji - zbieramy na wózek hi hi
gratuluje więc "zbierania na wózek" :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Wciąż dostaję bardzo dużo maili z pytaniami o suknię i welon, więc muszę napisać, że suknia jest już dawno sprzedana wraz Z WELONEM!!
Muszę też dodać, że bardzo cieszę się, że Lorna budzi tak duże zainteresowanie u dziewczyn ślubujących w tym roku :)
Życzę powodzenia w znalezieniu Waszych wymarzonych sukni i.... welonu :)
Pozdrawiam
Karolina
Muszę też dodać, że bardzo cieszę się, że Lorna budzi tak duże zainteresowanie u dziewczyn ślubujących w tym roku :)
Życzę powodzenia w znalezieniu Waszych wymarzonych sukni i.... welonu :)
Pozdrawiam
Karolina

[/url]

[/url]
[/url]